Service XOLO Tab

Service XOLO Tab

XOLO Tab dispunde de un procesor Quad Core ce poate indeplini cu usurinta mai multe cerinte, oferind in acelasi timp experiente captivante de divertisment.Difuzoarele acestei tablete transmit un sunet impecabil, datorita proiectarii cu atentie astfel incat va puteti bucura la maxim de muzica si clipurile video.Imaginile beneficiaza de milioane de culori, contrast si claritate astfel incat tot ceea ce vezi sa fie pur si simplu incredibil.

Tableta dumneavoastra XOLO Tab are display-ul spart sau crapat ,touchscreen-ul nu ia comenzi sau ia comenzi eronate? Sonorul in difuzor sau casca nu se aude sau se aude foarte incet? Sau pur si simplu tableta nu porneste ?
Suntem aici pentru a-ti sarii in ajutor. Echipa noastra de tehnicieni iti curata, repara, ilocuieste, resofteaza sau chiar decodeaza tableta sau piese din tableta ta XOLO Tab

Punem la dispozitie servicii de reparatie XOLO Tab precum:

– decodare XOLO Tab
– resoftare XOLO Tab
– inlocuire display (lcd) XOLO Tab
– inlocuire touchscreen (digitizer,geam,sticla) XOLO Tab
– curatare profesionala cu baie de ultrasunete daca tableta ta XOLO Tab daca are urme de apa
– inlocuire/lipire butoare (home,volume,power) XOLO Tab
– inlocuire casca audio,sonerie XOLO Tab
– inlocuire/reparare/lipire mufa incarcare sau flex incarcare XOLO Tab

Acestea sunt doar cateva servicii de reparatie pentru tableta Tab, marca XOLO, lista completa fiind una mult mai complexa.Executam servicii de reparatii in cel mai scurt timp, la cel mai mic pret de pe piata fara a compromita calitatea reparatiei dumneavoastra.

La service-ul nostru oferim constatare gratuira, dar si consultanta gratuita, in vederea localizarii si repararii problei tabletei sau telefonului dumneavoastra.

Suntem imporatori directi de piese si accesorii pentru tablete si telefoane si putem aduce la comanda fara a fi nevoie de un avans in prealabil.

Pentru comenzi de piese sau accesorii folositi butonul „Magazin Online” situat pe pagina principala sau accesati magazinul nostru online la adresa MinivaGSM.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>