Service Utok Q45

Service Utok Q45

Q45 are un design usor si subtire. Este conceput pentru ultra-portabilitate pentru a fi luat cu usurinta oriunde. Are o grosime pana in 10mm, de forma compact, care va placea cu siguranta.
Va veti bucura de senzatie si confort atunci cand il tineti in mana, completat de greutatea extrem de mica.Este un telefon frumoas si compact, cu autonomie mare a bateriei. Ce v-ati putea dori mai mult?
La service ul nostru beneficiati de reparatii profesionale pentru telefonul Q45.

Tehnicienii service-ului noastru pot executa reparatii telfonului Utok Q45 precum:
inloucire, reparare, lipire, fixare, curatarea diferitelor piese, flex-uri sau a diferitelor zone din carcasa.

Astfel avem prestari de servicii precum:

– inlocuire display Utok Q45
– inlocuire touchscreen Utok Q45
– inlocuire flex incarcare Utok Q45
– inlocuire/lipire mufa incarcare Utok Q45
– inloucire casca audiu Q45
– inloucire sonerie Utok Q45
– inlocuire sau reparare senzor proximitate Q45
– inlocuire acumulator Utok Q45
– resoftare Utok Q45
– inlocuire/lipire antena modul 3g sau wi-fi Q45

Lista serviciilor prezentata este una orientativa,serviciile de inlocuire, lipire, reparare pentru telefonului Q45 fiind unele mult mai complexe, astfel daca aveti un touchscreen spart, display–ul nu afiseaza sau afiseaza cu dungi, pete sau doar partial, telefonului nu incarca, nu se aude sau nu porneste, INDIFERENT de problema care va macina la telefonului dumneavoastra va asteptam la service-ul noastru pentru a fi adaugat la portofoliu noastru de clienti multumiti.

Putem aduce la comanda piese sau accesorii pentru Utok Q45. Suntem importatori directi de aceea pretul oferit de noi este sub media pietei din Romania.

Pentru comenzi de piese sau accesorii pentru telefonului ta Q45 puteti folosii butonul „Magazin Online” care se afla pe pagina principala a site-ului nostru www.service-de-telefonului.ro

Indiferent daca problema tabletei tale Q45 este una hardwere sau una softwere sau pur si simplu doresti un upgrade la telefonului ta Utok sau doar un accesoriu care sa va reaprinda prietenia, echipa noastra va stam la dispozitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>