Service Utok D35

Service Utok D35

Designul elegant si in acelasi timp trendy al acestui telefon Utok D35, il transforma intr-un gadget “must have” pentru toti cei care sunt pasionati de tehnologie.Are o interfata prietenoasa si o usurinta in utilizare, este practica, portabila si performanta totodata.

Este extrem de subtire si foarte usor de tinut in mana, incape cu usurinta in orice geanta sau rucsac si se adapteaza perfect oricarei situatii.

Sunt probleme cu mini prietenul tau de buzunar Utok D35 cu care te distrezi in fiecare zi?S-a suparat si nu mai vrea sa porneasca?

Service-ul noastru il poate readuce la viata ! Prestam servicii de reparatie pentru Utok D35 cum ar fi:

-inlocuire baterie Utok D35
-inlocuire sau lipire mufa incarcare Utok D35
-inlocuire display (lcd) Utok D35
-inlocuire tocuchsreen/sticla/geam Utok D35
-inlocuire buton power Utok D35
-inlocuire buton volum  Utok D35
-inlocuire camera Utok D35
-resoftare Utok D35

Acesta este o mini lista orientativa de inlocuire lipire sau reparare de piese sau parti din carcasa tabletei Utok D35 lista completa fiinde una mult mai mare.
Tochscreen-ul sau/si display-ul tabletei D35, marca Utok, sunt sparte sau telefonul nu incarca, butoanele nu functioneaza, wi-fi-ul nu recepioneaza nici o retea sau pur si simplu telefonul nu porneste?Apelaza cu incredere la echipa noastra de tehnicieni care ofera servicii profesionale.

Indiferent daca problema telefonului tau D35, marca Utok este una de natura hardwere sau una softwere, tehnicienii noastri isi asuma responsabilitatea de a o rezolva simplu, rapid si la un cost redus, toate acestea fara a compromite calitatea reparatie.

Putem aduce la comanda, fara avans in prealabil o lista gama larga de piese sau accesorii pentru tablete si telefoane.Sutem importatori directi, pretul produselor noastre fiind astfel sub piata din Romania in acest segment.

Pentru a comanda piese sau accesorii pentru telefonul Utok D35 puteti folosi butonul „Magazin Online” situat pe pagina principala a service-ului nostru service-de-telefonul.ro

6 thoughts on “Service Utok D35

  1. Echipa MinivaGSM Post author

   Buna ziua!

   Garantia o tin cei de la UTOK.Noi suntem un service particular, care nu tine garantii decat pe lucrarile facute la noi.

   O zi frumoasa!

   Reply
  1. Echipa MinivaGSM Post author

   Buna ziua!

   Garantia este valabila la cei de la UTOK, sau magazinele care vand produsele lor.Noi suntem un service particular care ofera si tin garantii doar pe lucrarile facute de noi.

   O zi frumoasa!

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>