Service Sony Xperia Z4 Tablet WiFi

Service Sony Xperia Z4 Tablet WiFi

Xperia Z4 Tablet WiFi are un design usor si subtire. Este conceputa pentru ultra-portabilitate pentru a fi luata cu usurinta oriunde. Are o grosime pana in 10mm, de forma compact, care va placea cu siguranta.
Va veti bucura de senzatie si confort atunci cand o tineti in mana, completata de greutatea extrem de mica.Este o tableta frumoasa si compacta, cu autonomie mare a bateriei. Ce v-ati putea dori mai mult?
La service ul nostru beneficiati de reparatii profesionale pentru tableta…….

Tehnicienii service-ului noastru pot executa reparatii tabletei SONY Xperia Z4 Tablet WiFi precum:
inloucire, reparare, lipire, fixare, curatarea diferitelor piese, flex-uri sau a diferitelor zone din carcasa.

Astfel avem prestari de servicii precum:

– inlocuire display SONY Xperia Z4 Tablet WiFi
– inlocuire touchscreen SONY Xperia Z4 Tablet WiFi
– inlocuire flex incarcare SONY Xperia Z4 Tablet WiFi
– inlocuire/lipire mufa incarcare SONY Xperia Z4 Tablet WiFi
– inloucire casca audiu Xperia Z4 Tablet WiFi
– inloucire sonerie SONY Xperia Z4 Tablet WiFi
– inlocuire sau reparare senzor proximitate Xperia Z4 Tablet WiFi
– inlocuire acumulator SONY Xperia Z4 Tablet WiFi
– resoftare SONY Xperia Z4 Tablet WiFi
– inlocuire/lipire antena modul 3g sau wi-fi Xperia Z4 Tablet WiFi

Lista serviciilor prezentata este una orientativa,serviciile de inlocuire, lipire, reparare pentru tableta Xperia Z4 Tablet WiFi fiind unele mult mai complexe, astfel daca aveti un touchscreen spart, display–ul nu afiseaza sau afiseaza cu dungi, pete sau doar partial, tableta nu incarca, nu se aude sau nu porneste, INDIFERENT de problema care va macina la tableta dumneavoastra va asteptam la service-ul noastru pentru a fi adaugat la portofoliu noastru de clienti multumiti.

Putem aduce la comanda piese sau accesorii pentru SONY Xperia Z4 Tablet WiFi. Suntem importatori directi de aceea pretul oferit de noi este sub media pietei din Romania.

Pentru comenzi de piese sau accesorii pentru tableta ta Xperia Z4 Tablet WiFi puteti folosii butonul „Magazin Online” care se afla pe pagina principala a site-ului nostru www.service-de-tableta.ro

Indiferent daca problema tabletei tale Xperia Z4 Tablet WiFi este una hardwere sau una softwere sau pur si simplu doresti un upgrade la tableta ta SONY sau doar un accesoriu care sa va reaprinda prietenia, echipa noastra va stam la dispozitie.

2 thoughts on “Service Sony Xperia Z4 Tablet WiFi

 1. Sever murea

  Va salut ! Am o tableta sony xperia z4 al carei digitizer l-am crapat . Displayul merge fara probleme insa jumatate din ecranul tactil nu mai functioneaza . Ce solutie aveti ? Va multumesc !

  Reply
  1. Echipa Service-de-Tableta.ro Post author

   Buna ziua!

   Datorita calitatii slabe a pieselor, disponibile pentru tableta aceasta, suntem nevoiti pentru o periaoada sa nu mai efectuam reparatii pentru aceast model.Va multumim!

   O zi frumoasa!

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>