Service Sony Xperia Tablet Z

Service Sony Xperia Tablet Z

Tableta SONY Xperia Tablet Z dispune de ecran super amoled si este conceputa pentru a imbunatati viata de zi cu zi.Continutul ofera sentimentul de profunzime datorita culorilor si contrastului activate de ecranul super amoled. Puteti efectua si primi apeluri telefonice direct pe tableta si va permite sa va continuati sarcinile in timp ce vorbiti. In ciuda ecranului extins, este foarte usor de folosit si purtat datorita faptului ca se incadreaza in categoria tabletelor slim avand o grosime de doar cativa mm si cantarind foarte putin in acelasi timp.

Dar ce ne facem daca SONY Xperia Tablet Z nu mai porneste sau nu functioneaza la parametrii producatorului? Sau daca am scapat-o iar display nu afiseaza sau/si tochscreen-ul nu primeste comenzi tactile iar capacul de la baterie s-a spart ?

Tehnicienii service-ului noastru va prezinta o mica parte din lista de servicii pe care le pot executa intr-un timp record, la un pret redus fara a compromite calitatea reparatiei.

Astfel avem :

– inlocuire tochscreen (geam/sticla) SONY Xperia Tablet Z
– inlocuire display (lcd) SONY Xperia Tablet Z
– inloucire reparare mufa incarcare SONY Xperia Tablet Z
– inlocuire carcasa SONY Xperia Tablet Z
– inlocuire/lipire buton power sau buton volum SONY Xperia Tablet Z
– inlocuire baterie SONY Xperia Tablet Z
– inlocuire camera SONY Xperia Tablet Z
– inlocuire sonerie sau casca audio SONY Xperia Tablet Z
– inlocuire sau reparare mufa audio (jack handsfree) SONY Xperia Tablet Z
– resoftare/actualizare soft sau adaugare limba romana SONY Xperia Tablet Z

Este necesara inlocuirea, repararea sau doar lipirea unei piese sau a unei parti din carcasa pentru tableta SONY Xperia Tablet Z? Sau doriti doar o curatare de praf sau o resoftare? Oricare ar fi dorinta dumneavoastra noi avem solutia!

Suntem imporatori directi astfel pretul pieselor sau accesoriilor noastre pentru tablete si telefoane sunt sub media pietei din Romania.

Pentru comenzi de piese sau accesorii pentru tableta ta puteti folosii butonul „Magazin Online” care se afla pe pagina principala a site-ului nostru web www.service-de-tableta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>