Service Samsung Galaxy Tab S

Service Samsung Galaxy Tab S

Un device compact usor de transportat dar si de manevrat care parca comunica cu tine spunandu-ti HAI LA JOACA ! Cu o diagonala de 7 inch sufiecienta cat sa scoat gamerul din tine tableta Samsung Galaxy Tab S face fata cateorva ore bune de distractie.Dotata cu acumulator puternic te lasa pe tine sa spui STOP JOC !
Procesorul QUAD CORE ruleaza fara emotie cele mai noi jocuri si aplicatii.

Tehnicienii service-ului nostru iti sar in ajutor atunci cand jocul este la sfarsit.Punem la dispozitie o gama lagra de repartii pentru Samsung Galaxy Tab S precum:

– inlocuire baterie Samsung Galaxy Tab S
– inlocuire sau lipire mufa incarcare Samsung Galaxy Tab S
– inlocuire display (lcd) Samsung Galaxy Tab S
– inlocuire tocuchsreen/sticla/geam Samsung Galaxy Tab S
– inlocuire buton power Samsung Galaxy Tab S
– inlocuire buton volum Samsung Galaxy Tab S
– resoftare/upgrade soft Samsung Galaxy Tab S
– inlocuire/lipire carcasa Samsung Galaxy Tab S

Toate acestea si multe alte reparatii pentru Samsung Galaxy Tab S in cel mai scurt timp si garantat cel mai mic pret de pe piata.
Apeleaza cu incredere la serviciile noastre in ceea ce priveste repararea,curatarea,upgrdeul tabletei Galaxy Tab S, marca Samsung si alatura-te portofoliului nostru de clienti multumiti.
Lista reparatiilor pentru tableta Samsung Galaxy Tab S este una cu caracter orientativ lista completa de servicii fiind una mult mai complexa,motto-ul echipei noastre fiind: INDIFERENT DE PROBLEMA GASIM SOLUTIA !

Idiferent daca problema tabletei dvs. Galaxy Tab S de la Samsung, este una de natura hardwere sau una de natura softwere noi ne asumam raspunderea ca vom gasii o solutie favorabila.

Suntem importatori directi, deaceea aducem atat preturile pieselor cat si a accesoriilor, la o medie sub piata din Romania.
Putem aduce la comanda orice fel de piesa sau accesoriu pentru tableta Samsung Galaxy Tab S.

Vino acum la sediul noastru!

Oferim constatare gratuita in vederea localizarii defectului tabletei dumneavoastra dar si consultanta gratuita.Profita acum de serviciile, avantajele dar si beneficiile pe care la punem la dispozitie!

Puteti achizitiona si piese pentru aceasta tableta din magazinul nostru online MinivaGSM.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>