Service Samsung Galaxy Tab 3

Service Samsung Galaxy Tab 3

Samsung Galaxy Tab 3 dispune de un ecran mare, in format wide pentru vizionarea filmelor.Este dotata cu procesorul Quad Core si imbina puterea de procesare si performanta cu frecventa ridicata fiind tot ce trebuie pentru pasionatii de filme sau de jocuri.
Wi-fi-ul asigura conectarea tabletei la internet prin intermediul retelelor wireless.

Tableta Samsung Galaxy Tab 3 nu mai porneste si nu mai functioneaza la parametrii producatorului?Am scapat-o si s-a spart display-ul, in acelasi timp nu mai porneste iar bateria ne face probleme?

Specialistii service-ului nosru va ofera solutii pentru 95% dintre problemele cu care se confrunta tableta dvs. Samsung Galaxy Tab 3.Service-ul nostru va ofera servicii la cele mai inalte standarde pentru buna functionare a tabletei, dar si pentru urmatoarele probleme:

– inlocuire touchscreen Samsung Galaxy Tab 3
– inlocuire display Samsung Galaxy Tab 3
– inlocuire acumulator Samsung Galaxy Tab 3
– inlocuire mufa incarcare Samsung Galaxy Tab 3
– inlocuire carcasa Samsung Galaxy Tab 3
– inlcuire sau relipire buton on/off sau buton volum Samsung Galaxy Tab 3
– resoftare sau/si update soft cu limba romana Samsung Galaxy Tab 3
– repara senzor proximitate Samsung Galaxy Tab 3
– reparare modul 3g sau wi-fi Samsung Galaxy Tab 3

Indiferent de problema tabletei dumneavoastra Galaxy Tab 3, marca Samsung, tehnicienii nostri vor gasii o solutie favorabila.Vino acum si descopera definitia cuvantului „profesionalims„!

Suntem importatori directi, deaceea preturile pieselor sau accesoriilor noastre pentru tablete si telefoane sunt sub media pietei din Romania.Putem aduce la comanda piese sau accesorii pentru orice model de tableta sau telefon, fara a necesita un avans in prealabil pentru acestea.

Pentru comenzi de piese si accesorii puteti folosii butonul „Magazin Online”, care se afla pe pagina principala.http://service-de-tableta.ro/

Gasim solutii pentru probleme hardwere cat si softwere pentru tableta Galaxy Tab 3 de la Samsung, indiferent daca este nevoie de o inlocuire, curatare, reparare, lipire sau chiar resoftare tehnicienii service-ului noastru va vor aduce zambetul pe buze.

Daca te confrunti cu o problema pe care nu o poti localiza la tableta ta Samsung Galaxy Tab 3 vino la noi.Oferim constatare GRATUITA, cat si consultare GRATUITA.

Pentru a achizitiona componente tableta Samsung accesati MinivaGSM.ro

6 thoughts on “Service Samsung Galaxy Tab 3

 1. Adrian

  Am un Galaxy Tab 3 (model SM-T 210) si nu mai porneste.Este posibil sa fie procesorul ? Daca este procesorul cat costa inlocuirea lui ? Multumesc.

  Reply
  1. Echipa Service-de-Tableta.ro Post author

   Buna ziua!

   Va asteptam cu tableta in service pentru o constatere (este grautita).Va multumim!

   O zi frumoasa!

   Reply
 2. hlamaga

  Buna ziua… daca se poate un sfat va rog. .am un samsung galaxy tab 3. Si piticii mei au scapat lapte pe covor iar dupa am observat ca sa infiltrat si in tableta .. cu timpul am mai incercat sa o aprind e ca si cum se aprinde si se stinge(se stinge singura dupa ce o aprind ) de la serviceul din orasul meu mi sa spus ca trebuie curatata…dar azi cand am incercat sa o aprind nu se mai aprinde. (Cred ca sigur a ramas fara baterie) acum ceea ce va rog sa ma sfatuiti dumneavoastra pe mine. . Se poate duce la curatat si dupa sa isi revina .as aprecia raspunsul dumneavoastra …scuze pentru poveste

  Reply
  1. Echipa Service-de-Tableta.ro Post author

   Buna ziua!

   Va asteptam cu tableta in service pentru o constatare.Va multumim!

   Reply
 3. Andrei

  Buna ziua, am o tableta samsung galaxy tab3 de 8″. Am scapato cu fata pe gresie, si nu se mai intelege nimic din ce se vede pe ecran. In schimb se aude and o presc sau cand o pornesc, volum, notificari. Cat m’ar costa o inlocuire de display? Va multumesc

  Reply
  1. Echipa Service-de-Tableta.ro Post author

   Buna ziua!

   Va asteptam cu tableta in service pentru o constatare.Va multumim!

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>