Service Samsung Galaxy TAB 2

Service Samsung Galaxy TAB 2

De acum ai un pachet fara minusuri ! Cu noua tableta Samsung Galaxy Tab 2 ai conectivitate directa wi-fi dar si conexiune 3g HSPA+ care defineste o permanenta legatura cu lumea din jur.Fie ca navighezi liber,citesti,sau cauti cele mai noi jocuri sau aplicatii sau pur si simplu comunici cu prietenii prin video call Samsung Galaxy Tab 2 iti va satisface nevoile asiguranduse de acum gratie noilor inovatii ca face parte din lista ta de prieteni apropiati.
Dar ce te faci atunci cand internetul nu mai functioneaza, wi-fi –ul nu gaseste nici o retea sau cand tableta Samsung Galaxy Tab 2 pur si simplu nu porneste?

Apelezi la profesionalisti !

Tehnicienii serviceului nostru pot executa o gama larga de reparatii pentru Samsung Galaxy Tab 2 ce includ inlocuiri de display (lcd), touchscreen (geam, sticla, digitizer), modul wi-fi , antena wi-fi , antenta modul 3g si multe altele precum:

– resoftare/update soft sau aplicatii Samsung Galaxy Tab 2
– inlocuire lipire buton power sau buton volum  Samsung Galaxy Tab 2
– inlocuire sau lipire cititor sim sau cititor card sd Samsung Galaxy Tab 2
– inlocuire/lipire carcasa Samsung Galaxy Tab 2
– inlocuire flex incarcare sau mufa incarcare Samsung Galaxy Tab 2
– inlocuire acumulator (baterie) Samsung Galaxy Tab 2
– curatare in baie ultrasunete a urmelor de umezeala Samsung Galaxy Tab 2
– inlocuire mufa jack/audio (jack handsfree) Samsung Galaxy Tab 2
– inlocuire microfon Samsung Galaxy Tab 2

Indiferent de problema avuta la Samsung Galaxy Tab 2, apeleaza la serviceul nostru si impreuna vom gasii o solutie.
Recomandarea noastra este rata de succes de 95% a tuturor lucrarilor dar si portofoliu de clienti multumiti care se afla intr-o cotinua dezvoltare.
Lista serviciilor prezentata mai sus, este una de natura orientativa, serviciile specificate de inlocuire, repare, lipire tableta Galaxy Tab 2, marca Samsung fiind unele cu un caracter mult mai complex astfel: daca aveti un touchscreen spart, display-ul nu afiseaza sau afiseaza doar partial, impreuna cu pete, dungi, tableta nu se aude sau nu porneste va asteptam la service-ul nostru pentru a beneficia de servicii calitative la preturi avantajoase.

Pentru comenzi de piese si accesorii pentru tableta si telefoane puteti accesa butonul „Magazin Online”, aflat pe pagina principala a website-ului nostru www.service-de-tableta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>