Service Samsung Galaxy S4

Service Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 este urmatorul pas in lumea telefoanelor performante si accesibile.Procesorul Dual Core ofera o gestionare perfecta a energiei si puterea necesara oricarei aplicatii.Vine impreuna cu o experienta fluida si constanta a interfetei sistemului de operare dar si o imagine impresionanta a aplicatiilor tale preferate.Sistemul mobil de operare iti ofera nenumarate posibilitati de customizare: instaleaza teme noi, modifica animatiile si personalizaeaza fundalul cu Live Wallpapers.Ai acces la sute de mii de aplicatii prin intermediul magazinului Play.

Specialistii service-ului nostru va pot oferi servicii de reparatie a telefonului Samsung Galaxy S4 precum:
inlocuire touchscreen, reparare, lipire, curatarea diferitelor piese componente sau a diferitelor zone din carcasa telefonului.

Astfel, dvs veti beneficia de servicii precum:

-inlocuire geam Samsung Galaxy S4
-inlocuire flex Samsung Galaxy S4
-inlocuire/lipire mufa de incarcare Samsung Galaxy S4
-inlocuire casca audio Samsung Galaxy S4
-inlocuire sau reparare senzor de proximitate Samsung Galaxy S4
-resoftarea Samsung Galaxy S4
-inlocuire sonerie Samsung Galaxy S4
-inlocuire acumulator Samsung Galaxy S4
-resoftare Samsung Galaxy S4

Indiferent de problema cu care va confruntati la telefon dvs. Samsung Galaxy S4, va asteptam la service-ul nostru pentru a beneficia de cele mai bune servicii si pentru a fi adaugat la portofoliul nostru de clienti multumiti.
Lista serviciilor prezentata mai sus, este una de natura orientativa, serviciile specificate de inlocuire, repare, lipire telefon Galaxy S4 fiind unele cu un caracter mult mai complex astfel:
daca aveti un touchscreen spart, display-ul nu afiseaza sau afiseaza doar partial, impreuna cu pete, dungi, telefon nu se aude sau nu porneste va asteptam la service-ul nostru pentru a beneficia de servicii calitative la preturi avantajoase.

Echipa noastra face importuri directe, astfel avem o gama larga de piese sau accesorii pentru telefon Galaxy S4 marca Samsung, la preturi sub piata din Romania.Putem aduce la comanda orice piesa sau accesoriu pentru telefon sau telefonul tau, fara un avans lasat in prealabil.

Magazinul dvs. de piese Samsung MinivaGSM.ro va sta la dispozitie pentru orice marca si model de telefon!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>