Service Samsung Galaxy NOTE N7000

Service Samsung Galaxy NOTE N7000

Telefonul Samsung Galaxy NOTE N7000 dispune de ecran super amoled si este conceputa pentru a imbunatati viata de zi cu zi.Continutul ofera sentimentul de profunzime datorita culorilor si contrastului activate de ecranul super amoled. Puteti efectua si primi apeluri telefonice direct pe telefon si va permite sa va continuati sarcinile in timp ce vorbiti. In ciuda ecranului extins, este foarte usor de folosit si purtat datorita faptului ca se incadreaza in categoria tabletelor slim avand o grosime de doar cativa mm si cantarind foarte putin in acelasi timp.

Dar ce ne facem daca Samsung Galaxy NOTE N7000 nu mai porneste sau nu functioneaza la parametrii producatorului? Sau daca am scapat-o iar display nu afiseaza sau/si tochscreen-ul nu primeste comenzi tactile iar capacul de la baterie s-a spart ?

Tehnicienii service-ului noastru va prezinta o mica parte din lista de servicii pe care le pot executa intr-un timp record, la un pret redus fara a compromite calitatea reparatiei.

Astfel avem :

– inlocuire tochscreen (geam/sticla) Samsung Galaxy NOTE N7000
– inlocuire display (lcd) Samsung Galaxy NOTE N7000
– inloucire reparare mufa incarcare Samsung Galaxy NOTE N7000
– inlocuire carcasa Samsung Galaxy NOTE N7000
– inlocuire/lipire buton power sau buton volum Samsung Galaxy NOTE N7000
– inlocuire baterie Samsung Galaxy NOTE N7000
– inlocuire camera Samsung Galaxy NOTE N7000
– inlocuire sonerie sau casca audio Samsung Galaxy NOTE N7000
– inlocuire sau reparare mufa audio (jack handsfree) Samsung Galaxy NOTE N7000
– resoftare/actualizare soft sau adaugare limba romana Samsung Galaxy NOTE N7000

Este necesara inlocuirea, repararea sau doar lipirea unei piese sau a unei parti din carcasa pentru telefonul Samsung Galaxy NOTE N7000? Sau doriti doar o curatare de praf sau o resoftare? Oricare ar fi dorinta dumneavoastra noi avem solutia!

Suntem imporatori directi astfel pretul pieselor sau accesoriilor noastre pentru tablete si telefoane sunt sub media pietei din Romania.

Pentru comenzi de piese sau accesorii pentru tableta ta puteti folosii butonul „Magazin Online” care se afla pe pagina principala a site-ului nostru web www.service-de-tableta.ro

2 thoughts on “Service Samsung Galaxy NOTE N7000

 1. Ionut

  Buna ziua,
  Cat m ar costa schimbarea butonului on off la un sams galaxy note n7000? La simpla atingere a acestui buton telef se restarteaza

  Reply
  1. Echipa MinivaGSM Post author

   Buna ziua!

   Pentru o constatare corecta, trebuie sa veniti cu telefonul in service.Butonul + Manopera este 40 lei (asta in cazul in care problema este de acolo)

   O zi frumoasa!

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>