Service Samsung Galaxy Note Edge

Service Samsung Galaxy Note Edge

Telefonul Samsung Galaxy Note Edge dispune de ecran super amoled si este conceput pentru a imbunatati viata de zi cu zi.Continutul ofera sentimentul de profunzime datorita culorilor si contrastului activate de ecranul super amoled. Puteti efectua si primi apeluri telefonice direct pe telefonul si va permite sa va continuati sarcinile in timp ce vorbiti. In ciuda ecranului extins, este foarte usor de folosit si purtat datorita faptului ca se incadreaza in categoria tabletelor slim avand o grosime de doar cativa milimetri si cantarind foarte putin in acelasi timp.

Dar ce ne facem daca Samsung Galaxy Note Edge nu mai porneste sau nu functioneaza la parametrii producatorului? Sau daca am scapat-o iar display nu afiseaza sau/si tochscreen-ul nu primeste comenzi tactile iar capacul de la baterie s-a spart ?

Tehnicienii service-ului noastru va prezinta o mica parte din lista de servicii pe care le pot executa intr-un timp record, la un pret redus fara a compromite calitatea reparatiei.

Astfel avem :

– inlocuire tochscreen (geam/sticla) Samsung Galaxy Note Edge
– inlocuire display (lcd) Samsung Galaxy Note Edge
– inloucire reparare mufa incarcare Samsung Galaxy Note Edge
– inlocuire carcasa Samsung Galaxy Note Edge
– inlocuire/lipire buton power sau buton volum Samsung Galaxy Note Edge
– inlocuire baterie Samsung Galaxy Note Edge
– inlocuire camera Samsung Galaxy Note Edge
– inlocuire sonerie sau casca audio Samsung Galaxy Note Edge
– inlocuire sau reparare mufa audio (jack handsfree) Samsung Galaxy Note Edge
– resoftare/actualizare soft sau adaugare limba romana Samsung Galaxy Note Edge

Este necesara inlocuirea, repararea sau doar lipirea unei piese sau a unei parti din carcasa pentru telefonul Samsung Galaxy Note Edge? Sau doriti doar o curatare de praf sau o resoftare? Oricare ar fi dorinta dumneavoastra noi avem solutia!

Suntem imporatori directi astfel pretul pieselor sau accesoriilor noastre pentru tablete si telefoane sunt sub media pietei din Romania.

Pentru comenzi de piese sau accesorii pentru tableta ta puteti folosii butonul „Magazin Online” care se afla pe pagina principala a site-ului nostru web www.service-de-tableta.ro

2 thoughts on “Service Samsung Galaxy Note Edge

  1. Olteanu Claudiu

    Buna ziua, detin un Note EDGE, dar din pacate am ecranul de protectie spart si ma interesa daca se poate schimba decat acest ecran sau este necesara schimbarea cu tot cu display??? Si cat m.ar costa???
    Va multumesc!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>