Service Samsung Galaxy Grand Duos

Service Samsung Galaxy Grand Duos

Bucura-te de interfata prietenoasa si experimenteaza cele mai noi aplicatii,timpi scazuti de reactie dar si noul design preluat parca din viitor.Dotata cu procesor de ultima generatie, Samsung Galaxy Grand Duos nu are nici o emotie cand vine vorba de un proiect ridicat la rangul de profesionisti.

Viteza uimitoare pe care Samsung Galaxy Grand Duos o poate atinge cand vine vorba de internet dar si spatiul de stocare de 8 gb memorie interna care se poate extinde pana la 32 gb cu ajutorul unui card micro sd asigura fluiditatea proiectului dar si spatiul necesar stocarii acestuia.

Pentru ca proiectul tau sa decurca in ritm alert echipa noastra de tehnicieni pune la dispozitie service profesional telefonul Samsung Galaxy Grand Duos pregatiti sa faca fata in timp record inlocuirii,lipirii sau repararii anumintor segmente sau piese din telefonul dumneavoastra.

Punem la dispozitie procese de reparare Samsung Galaxy Grand Duos, precum:

– inlocuire sticla (touchsreen/geam/digitizer) Samsung Galaxy Grand Duos
– inlocuire lcd (display) Samsung Galaxy Grand Duos
– acualizare soft (resoftare), actualizare aplicatii Samsung Galaxy Grand Duos
– inlocuire acumulator (baterie) Samsung Galaxy Grand Duos
– inlocuire/lipire butoate (power,volume,home) Samsung Galaxy Grand Duos
– inlocuire flex incarcare/mufa incarcare Samsung Galaxy Grand Duos
– curatare profesionala placa de baza in baie ultrasunete daca Samsung Galaxy Grand Duos a luat apa
– inlocuire/lipire antena,senzori sau alte componente sau piese din Samsung Galaxy Grand Duos

Nu lasa proiectul tau la voia intamplarii !
Vino acum la service-ul nostru si lasa-i pe tehnicienii service-ului nostru sa iti repare, curete, inlocuiasca piese sau componente sau sa iti upgradeze telefonul ta Samsung Galaxy Grand Duos.

Pana in prezent am salvat de la pierzanie peste 100 000 de tablete sau telefone.

Haideti sa crestem numarul impreuna !

Sutem importatori directi, deaceeea pretul pieselor sau accesoriilor noastre sunt sub media pietei din Romania.Putem aduce la comanda orice piesa sau accesoriu pentru telefonul Galaxy Grand Duos, marca Samsung.

Pentru comenzi puteti folosii butonul „Magazin Online” situat pe pagina principala a site-ului nostru service-de-telefonul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>