Service Samsung Galaxy Alpha

Service Samsung Galaxy Alpha

Samsung Galaxy Alpha dispune de un ecran mare, in format wide pentru vizionarea filmelor.Este dotat cu procesorul Quad Core si imbina puterea de procesare si performanta cu frecventa ridicata fiind tot ce trebuie pentru pasionatii de filme sau de jocuri.
Wi-fi-ul asigura conectarea telefonului la internet prin intermediul retelelor wireless.

Telefonul Samsung Galaxy Alpha nu mai porneste si nu mai functioneaza la parametrii producatorului?Am scapat-o si s-a spart display-ul, in acelasi timp nu mai porneste iar bateria ne face probleme?

Specialistii service-ului nosru va ofera solutii pentru 95% dintre problemele cu care se confrunta telefonul dvs. Samsung Galaxy Alpha.Service-ul nostru va ofera servicii la cele mai inalte standarde pentru buna functionare a telefonului, dar si pentru urmatoarele probleme:

– inlocuire touchscreen Samsung Galaxy Alpha
– inlocuire display Samsung Galaxy Alpha
– inlocuire acumulator Samsung Galaxy Alpha
– inlocuire mufa incarcare Samsung Galaxy Alpha
– inlocuire carcasa Samsung Galaxy Alpha
– inlcuire sau relipire buton on/off sau buton volum Samsung Galaxy Alpha
– resoftare sau/si update soft cu limba romana Samsung Galaxy Alpha
– repara senzor proximitate Samsung Galaxy Alpha
– reparare modul 3g sau wi-fi Samsung Galaxy Alpha

Indiferent de problema telefonului dumneavoastra Galaxy Alpha, marca Samsung, tehnicienii nostri vor gasii o solutie favorabila.Vino acum si descopera definitia cuvantului „profesionalims„!

Suntem importatori directi, deaceea preturile pieselor sau accesoriilor noastre pentru tablete si telefoane sunt sub media pietei din Romania.Putem aduce la comanda piese sau accesorii pentru orice model de TELEFON sau telefon, fara a necesita un avans in prealabil pentru acestea.

Pentru comenzi de piese si accesorii puteti folosii pagina principala.http://service-de-tableta.ro/

Gasim solutii pentru probleme hardwere cat si softwere pentru TELEFON Galaxy Alpha de la Samsung, indiferent daca este nevoie de o inlocuire, curatare, reparare, lipire sau chiar resoftare tehnicienii service-ului noastru va vor aduce zambetul pe buze.

Daca te confrunti cu o problema pe care nu o poti localiza la TELEFON ta Samsung Galaxy Alpha vino la noi.Oferim constatare GRATUITA, cat si consultare GRATUITA.

2 thoughts on “Service Samsung Galaxy Alpha

 1. Alin

  Am un Samsung Galaxy alpha care se încălzește și nu mai încarca care ar fii problema și cat mar costa?

  Reply
  1. Echipa Service-de-Tableta.ro Post author

   Buna ziua!

   Va asteptam cu telefonul in service pentru o constatare.Va multumim!

   O zi frumoasa!

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>