Service Samsung Galaxy Ace 4

Service Samsung Galaxy Ace 4

De acum ai un pachet fara minusuri ! Cu noua telefonul Samsung Galaxy Ace 4 ai conectivitate directa wi-fi dar si conexiune 3g HSPA+ care defineste o permanenta legatura cu lumea din jur.Fie ca navighezi liber,citesti,sau cauti cele mai noi jocuri sau aplicatii sau pur si simplu comunici cu prietenii prin video call Samsung Galaxy Ace 4 iti va satisface nevoile asiguranduse de acum gratie noilor inovatii ca face parte din lista ta de prieteni apropiati.
Dar ce te faci atunci cand internetul nu mai functioneaza, wi-fi –ul nu gaseste nici o retea sau cand telefonul Samsung Galaxy Ace 4 pur si simplu nu porneste?

Apelezi la profesionalisti !

Tehnicienii serviceului nostru pot executa o gama larga de reparatii pentru Samsung Galaxy Ace 4 ce includ inlocuiri de display (lcd), touchscreen (geam, sticla, digitizer), modul wi-fi , antena wi-fi , antenta modul 3g si multe altele precum:

– resoftare/update soft sau aplicatii Samsung Galaxy Ace 4
– inlocuire lipire buton power sau buton volum  Samsung Galaxy Ace 4
– inlocuire sau lipire cititor sim sau cititor card sd Samsung Galaxy Ace 4
– inlocuire/lipire carcasa Samsung Galaxy Ace 4
– inlocuire flex incarcare sau mufa incarcare Samsung Galaxy Ace 4
– inlocuire acumulator (baterie) Samsung Galaxy Ace 4
– curatare in baie ultrasunete a urmelor de umezeala Samsung Galaxy Ace 4
– inlocuire mufa jack/audio (jack handsfree) Samsung Galaxy Ace 4
– inlocuire microfon Samsung Galaxy Ace 4

Indiferent de problema avuta la Samsung Galaxy Ace 4, apeleaza la serviceul nostru si impreuna vom gasii o solutie.
Recomandarea noastra este rata de succes de 95% a tuturor lucrarilor dar si portofoliu de clienti multumiti care se afla intr-o cotinua dezvoltare.
Lista serviciilor prezentata mai sus, este una de natura orientativa, serviciile specificate de inlocuire, repare, lipire telefonul Galaxy Ace 4, marca Samsung fiind unele cu un caracter mult mai complex astfel: daca aveti un touchscreen spart, display-ul nu afiseaza sau afiseaza doar partial, impreuna cu pete, dungi, telefonul nu se aude sau nu porneste va asteptam la service-ul nostru pentru a beneficia de servicii calitative la preturi avantajoase.

Pentru comenzi de piese si accesorii pentru telefonul si telefoane puteti accesa butonul „Magazin Online”, aflat pe pagina principala a website-ului nostru www.service-de-telefonul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>