Service LG G Pad II 10.1

Service LG G Pad II 10.1

Detaliile impresionante ale tabletei LG G Pad II 10.1, ofera culori splendide ale imaginilor, ce prind viata datorita celor peste 3,1 milioane de pixeli.Ecranul iti ofera o experienta grozava iar cu rezolutia sa impresionanta, filmele te vor captiva si editarea de texte va fi mai usoara. Culorile vii si grafica excelenta a acestei tablete, te vor face sa ramai nedezlipit de tableta LightStorm SM8A1QC de la LG.

Culorile display-ului nu se mai vad foarte bine ? LG G Pad II 10.1 afiseaza cu dungi sau nu afiseaza deloc?Touchscreen nu mai ia comenzi tactile sau pur si simplu tableta nu incarca sau nu porneste?
Linistete-te!

Acesta este motivul pentru care suntem aici.Service-ul noastru pune la dispozitie servicii de reparatie pentru LG G Pad II 10.1 precum:

– inlocuire sticla (touchsreen/geam/digitizer) LG G Pad II 10.1
– inlocuire lcd (display) LG G Pad II 10.1
– acualizare soft (resoftare) actualizare aplicatii LG G Pad II 10.1
– inlocuire acumulator (baterie) LG G Pad II 10.1
– inlocuire/lipire butoate (power,volume,home) LG G Pad II 10.1
– inlocuire flex incarcare/mufa incarcare LG G Pad II 10.1
– curatare profesionala placa de baza in baie ultrasunete daca LG G Pad II 10.1 a luat apa
– inlocuire cititor sim sau cititor (slot) card sd LG G Pad II 10.1
– inlocuire/lipire antena,senzori sau alte componente sau piese din LG G Pad II 10.1

Serice-ul nostru executa lucrari de reparatie G Pad II 10.1, marca LG, pe un segment extins precum inlocuire, repratie, lipire, curatare, upgradare de piese sau segmente din carcasa cuprinse de in lista prezenta dar nu numai.

Lista de reparatii prezentata este una cu caracter orientativ.Va asteptam la sediul service-ului nostru de pe bulevardul Sincai, in vederea localizarii si repararii problema tabletei dumneavoastra.Beneficiati de CONSTATARE GRATUITA, dar si de CONSULTANTA GRATUITA.

Suntem imporatatori directi de piese si accesorii pentru tablete si telefoane, deaceea pretul produselor noastre se afla sub media pietei din Romania.

Pentru comenzi folositi butonul „Magazin Online” situat pe pagina principala a site-ului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>