Service LG G Pad 7.0

Service LG G Pad 7.0

Iti doresti un prieten gata de joaca oricand dar serios cand vine vorba de proiectul tau? Alege noul model de tableta LG G Pad 7.0 iar surprizele nu vor inceta sa apara.Descopera cel mai mare atu al aceste tablete !
Viteza.Viteza de navigare,viteza de raspuns.Cu noua tableta LG G Pad 7.0 nu pierzi timp de incarcare.Procesorul QUAD CORE impreuna cu memoria ramm dar si memoria uriasa de stocare intrunesc un pachet complet, perfect pentru tine.

Echipa noastra de tehnicieni are ca misiune pastrarea legaturii intre tine si tableta ta punand la dispozitie o serie larga si profesionala de servicii de reparatie pentru LG G Pad 7.0.

Va oferim urmatoarele servicii:

– inlocure mufa incare LG G Pad 7.0
– inlocuire display (lcd) LG G Pad 7.0
– inlocuire touchscreen (geam/digitizer) LG G Pad 7.0
– inlocuire sau lipire buton power LG G Pad 7.0
– resoftare LG G Pad 7.0
– inlocuire carcasa  LG G Pad 7.0
– reparare antenta wi-fi sau modul 3g  LG G Pad 7.0
– inlocuire casca audio sau sonerie LG G Pad 7.0

– inlocuire sau reparare cititor sim sau cititor card sd LG G Pad 7.0

Sunt doar cateva dintre seriviciile de reparatie pe care le punem la dispozitie.Descopera gama completa de laminare,ilocuire,lipire,separare de geam,sticla,digitizer,touchscreen pentru G Pad 7.0, marca LG si nu numai.Tehnicienii nostri pot executa upgrade de soft, inlocuire de piese sau parti din carcasa,curatare urme de umezeala si multe altele.
Vino la noi pentru a face parte din portofoliul nostru de clienti multumiti!

Suntem importatori directi de piese si accesorii, astfel pretul oferit de noi este sub media pietei din Romania.Putem aduce la comanda orice piesa sau accesoriu pentru tablete si telefoane, fara a necisita un avans in prealabil.

La service-ul nostru oferim consultanta gratuita dar si constatare gratuita, in vederea localizarii problei telefonului sau tabletei dumneavoastra.

Pentru a achizitiona diferite componente pentru tableta dvs. accesati MinivaGSM.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>