Service LG G Pad 7.0 LTE

Service LG G Pad 7.0 LTE

Device-ul tau gata de distactie mereu la indemana,super slim si discret.Ce ai putea sa iti doresti mai mult?Tableta LG Connect TAB SG4C700 TAB, face fata tuturor provocarilor.Dotata cu un procesor QUAD CORE,un acumular cu o autonomie mare dar si cu un display cu o dimenisune de 7 inch face sa ai un mini cinematograf portabil mereu la indemana.

THE END of the movie? Ai scapat tableta ta LG G Pad 7.0 LTE pe jos iar acum distractia si maratonul de filme s-au terminat? Alege ce mai simpla, economa si sigura solutie!Apeleaza la specialistii service-ului nostru pentru inlocuire de display (lcd) sau tocuchreen (sticla, digitizer, geam) sau orice alta piesa sau parte/parti din carcasa.Avem o gama larga de reparatii pentru tableta LG G Pad 7.0 LTE precum:

– schimbare display LG G Pad 7.0 LTE
– schimbare touchscreen LG G Pad 7.0 LTE
– schimbare mufa incarcare LG G Pad 7.0 LTE
– schimbare soft LG G Pad 7.0 LTE
– schimbare baterie LG G Pad 7.0 LTE
– schimbare buton on/off sau butone volum LG G Pad 7.0 LTE
– curatare apa LG G Pad 7.0 LTE
– resoftare (update ) soft LG G Pad 7.0 LTE

RETINETI !

Ai scapat tableta ta LG G Pad 7.0 LTE, marca LG iar display-ul sau/si touchsreen-ul s-au spart sau carcasa e indoita, difuzorul nu se aude?Pentru orice alta proble de acesta natura apeleaza la echipa noastra de specialisti !

Lista reparatiilor prezentata este una cu caracter orientativ.Pentru a descoperii lista completa cu reparatii pentru tablete si telefoane va asteptam la sediu noastru de pe bulevadul SINCAI.Pe pagina principala aveti harta completa cu adresa sediului nostru.

Pentru comenzi de piese sau accesorii puteti folosii butonul „Magazin Online” situat pe pagina principala a site-ului nostru service-te-tableta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>