Service Lenovo Yoga Tablet 2 8.0

Service Lenovo Yoga Tablet 2 8.0

Detaliile impresionante ale tabletei Lenovo Yoga Tablet 2 8.0, ofera culori splendide ale imaginilor, ce prind viata datorita celor peste 3,1 milioane de pixeli.Ecranul iti ofera o experienta grozava iar cu rezolutia sa impresionanta, filmele te vor captiva si editarea de texte va fi mai usoara. Culorile vii si grafica excelenta a acestei tablete, te vor face sa ramai nedezlipit de tableta LightStorm SM8A1QC de la Lenovo.

Culorile display-ului nu se mai vad foarte bine? Lenovo Yoga Tablet 2 8.0 afiseaza cu dungi sau nu afiseaza deloc?Touchscreen nu mai ia comenzi tactile sau pur si simplu tableta nu incarca sau nu porneste?
Linistete-te!

Acesta este motivul pentru care suntem aici.Service-ul noastru pune la dispozitie servicii de reparatie pentru Lenovo Yoga Tablet 2 8.0 precum:

– inlocuire sticla (touchsreen/geam/digitizer) Lenovo Yoga Tablet 2 8.0
– inlocuire lcd (display) Lenovo Yoga Tablet 2 8.0
– acualizare soft (resoftare) actualizare aplicatii Lenovo Yoga Tablet 2 8.0
– inlocuire acumulator (baterie) Lenovo Yoga Tablet 2 8.0
– inlocuire/lipire butoate (power,volume,home) Lenovo Yoga Tablet 2 8.0
– inlocuire flex incarcare/mufa incarcare Lenovo Yoga Tablet 2 8.0
– curatare profesionala placa de baza in baie ultrasunete daca Lenovo Yoga Tablet 2 8.0 a luat apa
– inlocuire cititor sim sau cititor (slot) card sd Lenovo Yoga Tablet 2 8.0
– inlocuire/lipire antena,senzori sau alte componente sau piese din Lenovo Yoga Tablet 2 8.0

Serice-ul nostru executa lucrari de reparatie Yoga Tablet 2 8.0, marca Lenovo, pe un segment extins precum inlocuire, repratie, lipire, curatare, upgradare de piese sau segmente din carcasa cuprinse de in lista prezenta dar nu numai.

Lista de reparatii prezentata este una cu caracter orientativ.Va asteptam la sediul service-ului nostru de pe bulevardul Sincai, in vederea localizarii si repararii problema tabletei dumneavoastra.Beneficiati de CONSTATARE GRATUITA, dar si de CONSULTANTA GRATUITA.

Suntem imporatatori directi de piese si accesorii pentru tablete si telefoane, deaceea pretul produselor noastre se afla sub media pietei din Romania.

Pentru comenzi folositi butonul „Magazin Online” situat pe pagina principala a site-ului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>