Service Lenovo Tab 2 A8-50

Service Lenovo Tab 2 A8-50

Lenovo Tab 2 A8-50 dispunde de un procesor Quad Core ce poate indeplini cu usurinta mai multe cerinte, oferind in acelasi timp experiente captivante de divertisment.Difuzoarele acestei tablete transmit un sunet impecabil, datorita proiectarii cu atentie astfel incat va puteti bucura la maxim de muzica si clipurile video.Imaginile beneficiaza de milioane de culori, contrast si claritate astfel incat tot ceea ce vezi sa fie pur si simplu incredibil.

Tableta dumneavoastra Lenovo Tab 2 A8-50 are display-ul spart sau crapat ,touchscreen-ul nu ia comenzi sau ia comenzi eronate? Sonorul in difuzor sau casca nu se aude sau se aude foarte incet? Sau pur si simplu tableta nu porneste ?
Suntem aici pentru a-ti sarii in ajutor. Echipa noastra de tehnicieni iti curata, repara, ilocuieste, resofteaza sau chiar decodeaza tableta sau piese din tableta ta Lenovo Lenovo Tab 2 A8-50.

Punem la dispozitie servicii de reparatie tableta Lenovo Tab 2 A8-50 precum:

– decodare Lenovo Tab 2 A8-50
– resoftare  Lenovo Tab 2 A8-50
– inlocuire display (lcd) tableta Tab 2 A8-50
– inlocuire touchscreen (digitizer,geam,sticla) Lenovo Tab 2 A8-50
– curatare profesionala cu baie de ultrasunete daca Lenovo Tab 2 A8-50 are urme de apa
– inlocuire/lipire butoare (home,volume,power) Lenovo Tab 2 A8-50
– inlocuire casca audio,sonerie Lenovo Tab 2 A8-50
– inlocuire/reparare/lipire mufa incarcare sau flex incarcare Lenovo Tab 2 A8-50

Acestea sunt doar cateva servicii de reparatie pentru tableta Tab 2 A8-50, marca Lenovo, lista completa fiind una mult mai complexa.Executam servicii de reparatii in cel mai scurt timp, la cel mai mic pret de pe piata fara a compromita calitatea reparatiei dumneavoastra.

La service-ul nostru oferim constatare gratuira, dar si consultanta gratuita, in vederea localizarii si repararii problei tabletei sau telefonului dumneavoastra.

Suntem imporatori directi de piese si accesorii pentru tablete si telefoane si putem aduce la comanda fara a fi nevoie de un avans in prealabil.

Pentru comenzi de piese sau accesorii folositi butonul „Magazin Online” situat pe pagina principala sau accesati magazinul nostru online la adresa MinivaGSM.ro

10 thoughts on “Service Lenovo Tab 2 A8-50

  1. Echipa Service-de-Tableta.ro Post author

   Buna ziua!

   Costul variaza de la 50 pana la 100 ron.Pretul cu exactitate se poate oferii in urma unei constatari, care este gratuita.Va multumim!

   O zi frumoasa!

   Reply
  1. Echipa Service-de-Tableta.ro Post author

   Buna ziua!

   Cu aproximatia ar fi undeva la 260 ron.Va multumim!

   O zi frumoasa!

   Reply
 1. katalin

  Buna as dori sa stiu si eu cat costa displayul cu tot cu touch la tableta tab2 a8-50

  Reply
  1. Echipa Service-de-Tableta.ro Post author

   Buna ziua!

   Va asteptam cu tableta in service pentru o constatare.Va multumim!

   O zi frumoasa!

   Reply
 2. Dan

  Salut o decodare cât costă? Tableta e codata pe Orange primul sim(bănuiesc k sim1 e pt date mobile 4G si sim2 e pt apel telefon) Am introdus digi în sim1(sim blocat) în sim2 e ok dar activarea datelor mobile e în ceață.Am încercat o cartelă Orange în sim1 si surpriza funcționează concluzia CODAT ORANGE.Tableta e A8-50 4G dual sim. Mulțumesc

  Reply
  1. Echipa Service-de-Tableta.ro Post author

   Buna ziua!

   Va asteptam cu tableta in service pentru o constatare.Va multumim!

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>