Service Lenovo S5000

Service Lenovo S5000

Iti doresti un prieten gata de joaca oricand dar serios cand vine vorba de proiectul tau? Alege noul model de tableta Lenovo S5000 iar surprizele nu vor inceta sa apara.Descopera cel mai mare atu al aceste tablete !
Viteza.Viteza de navigare,viteza de raspuns.Cu noua tableta Lenovo S5000 nu pierzi timp de incarcare.Procesorul QUAD CORE impreuna cu memoria ramm dar si memoria uriasa de stocare intrunesc un pachet complet, perfect pentru tine.

Echipa noastra de tehnicieni are ca misiune pastrarea legaturii intre tine si tableta ta punand la dispozitie o serie larga si profesionala de servicii de reparatie pentru Lenovo S5000.

Va oferim urmatoarele servicii:

– inlocure mufa incare Lenovo S5000
– inlocuire display (lcd) Lenovo S5000
– inlocuire touchscreen (geam/digitizer) Lenovo S5000
– inlocuire sau lipire buton power Lenovo S5000
– resoftare Lenovo S5000
– inlocuire carcasa  Lenovo S5000
– reparare antenta wi-fi sau modul 3g  Lenovo S5000
– inlocuire casca audio sau sonerie Lenovo S5000
– inlocuire sau lipire butone volum Lenovo S5000
– inlocuire sau reparare cititor sim sau cititor card sd Lenovo S5000

Sunt doar cateva dintre seriviciile de reparatie pe care le punem la dispozitie.Descopera gama completa de laminare,ilocuire,lipire,separare de geam,sticla,digitizer,touchscreen pentru S5000, marca Lenovo si nu numai.Tehnicienii nostri pot executa upgrade de soft, inlocuire de piese sau parti din carcasa,curatare urme de umezeala si multe altele.
Vino la noi pentru a face parte din portofoliul nostru de clienti multumiti!

Suntem importatori directi de piese si accesorii, astfel pretul oferit de noi este sub media pietei din Romania.Putem aduce la comanda orice piesa sau accesoriu pentru tablete si telefoane, fara a necisita un avans in prealabil.

La service-ul nostru oferim consultanta gratuita dar si constatare gratuita, in vederea localizarii problei telefonului sau tabletei dumneavoastra.

Pentru a achizitiona diferite componente pentru tableta dvs. accesati MinivaGSM.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>