Service Lenovo IdeaTab S6000L

Service Lenovo IdeaTab S6000L

IdeaTab S6000L are un design usor si subtire. Este conceputa pentru ultra-portabilitate pentru a fi luata cu usurinta oriunde. Are o grosime pana in 10mm, de forma compact, care va placea cu siguranta.
Va veti bucura de senzatie si confort atunci cand o tineti in mana, completata de greutatea extrem de mica.Este o tableta frumoasa si compacta, cu autonomie mare a bateriei. Ce v-ati putea dori mai mult?
La service ul nostru beneficiati de reparatii profesionale pentru tableta…….

Tehnicienii service-ului noastru pot executa reparatii tabletei Lenovo IdeaTab S6000L precum:
inloucire, reparare, lipire, fixare, curatarea diferitelor piese, flex-uri sau a diferitelor zone din carcasa.

Astfel avem prestari de servicii precum:

– inlocuire display Lenovo IdeaTab S6000L
– inlocuire touchscreen Lenovo IdeaTab S6000L
– inlocuire flex incarcare Lenovo IdeaTab S6000L
– inlocuire/lipire mufa incarcare Lenovo IdeaTab S6000L
– inloucire casca audiu IdeaTab S6000L
– inloucire sonerie Lenovo IdeaTab S6000L
– inlocuire sau reparare senzor proximitate IdeaTab S6000L
– inlocuire acumulator Lenovo IdeaTab S6000L
– resoftare Lenovo IdeaTab S6000L
– inlocuire/lipire antena modul 3g sau wi-fi IdeaTab S6000L

Lista serviciilor prezentata este una orientativa,serviciile de inlocuire, lipire, reparare pentru tableta IdeaTab S6000L fiind unele mult mai complexe, astfel daca aveti un touchscreen spart, display–ul nu afiseaza sau afiseaza cu dungi, pete sau doar partial, tableta nu incarca, nu se aude sau nu porneste, INDIFERENT de problema care va macina la tableta dumneavoastra va asteptam la service-ul noastru pentru a fi adaugat la portofoliu noastru de clienti multumiti.

Putem aduce la comanda piese sau accesorii pentru Lenovo IdeaTab S6000L. Suntem importatori directi de aceea pretul oferit de noi este sub media pietei din Romania.

Pentru comenzi de piese sau accesorii pentru tableta ta IdeaTab S6000L puteti folosii butonul „Magazin Online” care se afla pe pagina principala a site-ului nostru www.service-de-tableta.ro

Indiferent daca problema tabletei tale IdeaTab S6000L este una hardwere sau una softwere sau pur si simplu doresti un upgrade la tableta ta Lenovo sau doar un accesoriu care sa va reaprinda prietenia, echipa noastra va stam la dispozitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>