Service Lenovo IdeaTab A3000

Service Lenovo IdeaTab A3000

Lenovo IdeaTab A3000 are un display generos, cu peste 3,1 milioane de pixeli ce reda culori deosebite, design elegant si mai ales viteza de procesare impresinanta.Procesorul Quad Core, doua camere foto, GPS si conectivitate 3G excelenta, sunt doar cateva dintre calitatile care te vor atrage la Lenovo IdeaTab A3000.Display-ul uluitor al acestei tablete,prinde viata in mainile tale si iti ofera beneficii perfecte pentru business-ul tau.

Tot pentru business-ul tau service-ul nostru a pregatit o echipa gata sa iti sara in ajutor in cazul in care tableta ta Lenovo IdeaTab A3000 a ramas in urma cu actualizarile de soft, aplicatii sau gps sau in cazul in care tableta prezinta probleme precum tochscreen spart sau crapat sau care nu ia comenzi tactile, display spart sau care afiseaza cu dungi sau nu afiseaza deloc.In continuare vom prezenta o lista orientativa cu serviciile care va stau la dispozitie in cadrul service-ul nostru.

– inlocuire touchscreen Lenovo IdeaTab A3000
– inlocuire display Lenovo IdeaTab A3000
– inlocuire acumulator Lenovo IdeaTab A3000
– inlocuire mufa incarcare Lenovo IdeaTab A3000
– inlocuire carcasa Lenovo IdeaTab A3000
– inlcuire sau relipire buton on/off sau buton volum Lenovo IdeaTab A3000
– resoftare sau/si update soft cu limba romana Lenovo IdeaTab A3000
– reparare senzor proximitate Lenovo IdeaTab A3000
– reparare modul 3g sau wi-fi Lenovo IdeaTab A3000

Echipa noastra de tehnicieni poate executa servicii de reparatie pentru Lenovo IdeaTab A3000 si de alta natura decat cea prezentata,lista fiind orientativa iar gama de reparatie,lipire,inlocuire,upgradare de soft,curatare,etc fiind una mult mai complexa.
Apelati cu incredere la serviciile noastre de reparatie pentru a fi adaugat in portofoliu nostru de cleinti multumiti !

Suntem importatori directi, deaceea preturile pieselor sau accesoriilor noastre sunt sub media pietei din Romania.Putem aduce la comanda piese sau accesorii pentru orice model de tableta sau telefon, fara a fi nevoie de un avans in prealabil din partea clientului.

Aveti butonul „Magazin Online” asezat pe pagina principala pentru comenzi de piese sau accesorii tableta Lenovo IdeaTab A3000.

Daca doriti sa achizitionati doar componente pentru aceasta tableta accesati MinivaGSM.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>