Service Lenovo IdeaTab A1000

Service Lenovo IdeaTab A1000

Detaliile impresionante ale tabletei Lenovo LightStorm SM8A1Q, ofera culori splendide ale imaginilor, ce prind viata datorita celor peste 3,1 milioane de pixeli.Ecranul iti ofera o experienta grozava iar cu rezolutia sa impresionanta, filmele te vor captiva si editarea de texte va fi mai usoara. Culorile vii si grafica excelenta a acestei tablete, te vor face sa ramai nedezlipit de tableta IdeaTab A1000 de la Lenovo.

Culorile display-ului nu se mai vad foarte bine ? Tableta ta Lenovo IdeaTab A1000 afiseaza cu dungi sau nu afiseaza deloc?Touchscreen nu mai ia comenzi tactile sau pur si simplu tableta nu incarca sau nu porneste?
Linistete-te!

Acesta este motivul pentru care suntem aici.Service-ul noastru pune la dispozitie servicii de reparatie pentru tableta Lenovo IdeaTab A1000 precum:

– inlocuire sticla (touchsreen/geam/digitizer) Lenovo IdeaTab A1000
– inlocuire lcd (display) Lenovo IdeaTab A1000
– acualizare soft (resoftare) actualizare aplicatii Lenovo IdeaTab A1000
– inlocuire acumulator (baterie) Lenovo IdeaTab A1000
– inlocuire/lipire butoate (power,volume,home) Lenovo IdeaTab A1000
– inlocuire flex incarcare/mufa incarcare Lenovo IdeaTab A1000
– curatare profesionala placa de baza in baie ultrasunete daca Lenovo IdeaTab A1000 a luat apa
– inlocuire cititor sim sau cititor (slot) card sd Lenovo IdeaTab A1000
– inlocuire/lipire carcasa Lenovo IdeaTab A1000
– inlocuire/lipire antena,senzori sau alte componente sau piese din Lenovo IdeaTab A1000

Serice-ul nostru executa lucrari de reparatie IdeaTab A1000, marca Lenovo, pe un segment extins precum inlocuire, repratie, lipire, curatare, upgradare de piese sau segmente din carcasa cuprinse de in lista prezenta dar nu numai.

Lista de reparatii prezentata este una cu caracter orientativ.Va asteptam la sediul service-ului nostru de pe bulevardul Sincai, in vederea localizarii si repararii problema tabletei dumneavoastra.Beneficiati de CONSTATARE GRATUITA, dar si de CONSULTANTA GRATUITA.

Suntem imporatatori directi de piese si accesorii pentru tablete si telefoane, deaceea pretul produselor noastre se afla sub media pietei din Romania.

Pentru comenzi folositi butonul „Magazin Online” situat pe pagina principala a site-ului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>