Service Lenovo IdeaPad K1

Service Lenovo IdeaPad K1

De acum ai un pachet fara minusuri ! Cu noua tableta Lenovo IdeaPad K1 ai conectivitate directa wi-fi dar si conexiune 3g HSPA+ care defineste o permanenta legatura cu lumea din jur.Fie ca navighezi liber,citesti,sau cauti cele mai noi jocuri sau aplicatii sau pur si simplu comunici cu prietenii prin video call Lenovo IdeaPad K1 iti va satisface nevoile asiguranduse de acum gratie noilor inovatii ca face parte din lista ta de prieteni apropiati.
Dar ce te faci atunci cand internetul nu mai functioneaza, wi-fi –ul nu gaseste nici o retea sau cand tableta Lenovo IdeaPad K1 pur si simplu nu porneste?

Apelezi la profesionalisti !

Tehnicienii serviceului nostru pot executa o gama larga de reparatii pentru Lenovo IdeaPad K1 ce includ inlocuiri de display (lcd), touchscreen (geam, sticla, digitizer), modul wi-fi , antena wi-fi , antenta modul 3g si multe altele precum:

– resoftare/update soft sau aplicatii Lenovo IdeaPad K1
– inlocuire lipire buton power sau buton volum  Lenovo IdeaPad K1
– inlocuire sau lipire cititor sim sau cititor card sd Lenovo IdeaPad K1
– inlocuire/lipire carcasa Lenovo IdeaPad K1
– inlocuire flex incarcare sau mufa incarcare Lenovo IdeaPad K1
– inlocuire acumulator (baterie) Lenovo IdeaPad K1
– curatare in baie ultrasunete a urmelor de umezeala Lenovo IdeaPad K1
– inlocuire mufa jack/audio (jack handsfree) Lenovo IdeaPad K1
– inlocuire microfon Lenovo IdeaPad K1

Indiferent de problema avuta la Lenovo IdeaPad K1, apeleaza la serviceul nostru si impreuna vom gasii o solutie.
Recomandarea noastra este rata de succes de 95% a tuturor lucrarilor dar si portofoliu de clienti multumiti care se afla intr-o cotinua dezvoltare.
Lista serviciilor prezentata mai sus, este una de natura orientativa, serviciile specificate de inlocuire, repare, lipire tableta IdeaPad K1, marca Lenovo fiind unele cu un caracter mult mai complex astfel: daca aveti un touchscreen spart, display-ul nu afiseaza sau afiseaza doar partial, impreuna cu pete, dungi, tableta nu se aude sau nu porneste va asteptam la service-ul nostru pentru a beneficia de servicii calitative la preturi avantajoase.

Pentru comenzi de piese si accesorii pentru tableta si telefoane puteti accesa butonul „Magazin Online”, aflat pe pagina principala a website-ului nostru www.service-de-tableta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>