Service Huawei Ascend Y300

Service Huawei Ascend Y300

Huawei Ascend Y300 dispune de un ecran mare, in format wide pentru vizionarea filmelor.Este dotat cu procesorul Quad Core si imbina puterea de procesare si performanta cu frecventa ridicata fiind tot ce trebuie pentru pasionatii de filme sau de jocuri.
Wi-fi-ul asigura conectarea telefonului la internet prin intermediul retelelor wireless.

Telefonul Huawei Ascend Y300 nu mai porneste si nu mai functioneaza la parametrii producatorului?Am scapat-o si s-a spart display-ul, in acelasi timp nu mai porneste iar bateria ne face probleme?

Specialistii service-ului nosru va ofera solutii pentru 95% dintre problemele cu care se confrunta telefonul dvs. Huawei Ascend Y300.Service-ul nostru va ofera servicii la cele mai inalte standarde pentru buna functionare a telefonului, dar si pentru urmatoarele probleme:

– inlocuire touchscreen Huawei Ascend Y300
– inlocuire display Huawei Ascend Y300
– inlocuire acumulator Huawei Ascend Y300
– inlocuire mufa incarcare Huawei Ascend Y300
– inlocuire carcasa Huawei Ascend Y300
– inlcuire sau relipire buton on/off sau buton volum Huawei Ascend Y300
– resoftare sau/si update soft cu limba romana Huawei Ascend Y300
– repara senzor proximitate Huawei Ascend Y300
– reparare modul 3g sau wi-fi Huawei Ascend Y300

Indiferent de problema telefonului dumneavoastra Ascend Y300, marca Huawei, tehnicienii nostri vor gasii o solutie favorabila.Vino acum si descopera definitia cuvantului „profesionalims„!

Suntem importatori directi, deaceea preturile pieselor sau accesoriilor noastre pentru tablete si telefoane sunt sub media pietei din Romania.Putem aduce la comanda piese sau accesorii pentru orice model de TELEFON sau telefon, fara a necesita un avans in prealabil pentru acestea.

Pentru comenzi de piese si accesorii puteti folosii butonul „Magazin Online”, care se afla pe pagina principala.http://service-de-TELEFON.ro/

Gasim solutii pentru probleme hardwere cat si softwere pentru TELEFON Ascend Y300 de la Huawei, indiferent daca este nevoie de o inlocuire, curatare, reparare, lipire sau chiar resoftare tehnicienii service-ului noastru va vor aduce zambetul pe buze.

Daca te confrunti cu o problema pe care nu o poti localiza la TELEFON ta Huawei Ascend Y300 vino la noi.Oferim constatare GRATUITA, cat si consultare GRATUITA.

Pentru a achizitiona componente TELEFON Huawei accesati MinivaGSM.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>