Service Huawei Ascend Y220

Service Huawei Ascend Y220

De acum ai un pachet fara minusuri ! Cu noua telefonul Huawei Ascend Y220 ai conectivitate directa wi-fi dar si conexiune 3g HSPA+ care defineste o permanenta legatura cu lumea din jur.Fie ca navighezi liber,citesti,sau cauti cele mai noi jocuri sau aplicatii sau pur si simplu comunici cu prietenii prin video call Huawei Ascend Y220 iti va satisface nevoile asiguranduse de acum gratie noilor inovatii ca face parte din lista ta de prieteni apropiati.
Dar ce te faci atunci cand internetul nu mai functioneaza, wi-fi –ul nu gaseste nici o retea sau cand telefonul Huawei Ascend Y220 pur si simplu nu porneste?

Apelezi la profesionalisti !

Tehnicienii serviceului nostru pot executa o gama larga de reparatii pentru Huawei Ascend Y220 ce includ inlocuiri de display (lcd), touchscreen (geam, sticla, digitizer), modul wi-fi , antena wi-fi , antenta modul 3g si multe altele precum:

– resoftare/update soft sau aplicatii Huawei Ascend Y220
– inlocuire lipire buton power sau buton volum  Huawei Ascend Y220
– inlocuire sau lipire cititor sim sau cititor card sd Huawei Ascend Y220
– inlocuire/lipire carcasa Huawei Ascend Y220
– inlocuire flex incarcare sau mufa incarcare Huawei Ascend Y220
– inlocuire acumulator (baterie) Huawei Ascend Y220
– curatare in baie ultrasunete a urmelor de umezeala Huawei Ascend Y220
– inlocuire mufa jack/audio (jack handsfree) Huawei Ascend Y220
– inlocuire microfon Huawei Ascend Y220

Indiferent de problema avuta la Huawei Ascend Y220, apeleaza la serviceul nostru si impreuna vom gasii o solutie.
Recomandarea noastra este rata de succes de 95% a tuturor lucrarilor dar si portofoliu de clienti multumiti care se afla intr-o cotinua dezvoltare.
Lista serviciilor prezentata mai sus, este una de natura orientativa, serviciile specificate de inlocuire, repare, lipire telefonul Ascend Y220, marca Huawei fiind unele cu un caracter mult mai complex astfel: daca aveti un touchscreen spart, display-ul nu afiseaza sau afiseaza doar partial, impreuna cu pete, dungi, telefonul nu se aude sau nu porneste va asteptam la service-ul nostru pentru a beneficia de servicii calitative la preturi avantajoase.

Pentru comenzi de piese si accesorii pentru telefonul si telefoane puteti accesa butonul „Magazin Online”, aflat pe pagina principala a website-ului nostru www.service-de-telefonul.ro

2 thoughts on “Service Huawei Ascend Y220

  1. Echipa Service-de-Tableta.ro Post author

   Buna ziua!

   Va asteptam cu telefonul in service pentru o constatare, in urma acesteia ne putem pronunta in privinta pretului.Va multumim!

   O zi frumoasa!

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>