Service Huawei Ascend P7

Service Huawei Ascend P7

Huawei Ascend P7 are un design elegant, practic si sofisticat in acelasi timp oferind o senzatie premium si un aspect clasic. Ecranul va ofera o imagine extrem de clara, multi-window-ul va permite sa vizionati filme, sa verificati e-mail-ul si sa vorbiti cu prietenii pe un singur ecran. Procesorul quad-core, face ca acest telefon sa ruleze fara probleme si va ofera in acelasi timp o experienta multimedia bogata.

CUM PROCEDAM DACA ?

Ati intampinat probleme in utilizarea telefonului Huawei Ascend P7 sau in urma utilizarii s-a oprit si nu mai porneste? Pur si simplu telefonul nu incarca sau nu afiseaza cum trebuie? Touchscreen-ul nu mai ia comenzi tactile sau ia comenzi eronate?

Avem solutia pentru 95 % din problemele tabletei dumneavoastra ,astfel va prenzentam o mica lista din serviciile noastre in ceea ce prieveste reparatia telefonului Ascend P7 de la Huawei:

– inlocuire tochscreen/geam/sticla Huawei Ascend P7
– inlocuire display (lcd) Huawei Ascend P7
– resoftare/update soft sau aplicatii Huawei Ascend P7
– inlocuire lipire buton power sau buton volum Huawei Ascend P7
– inlocuire sau lipire cititor sim sau cititor card sd Huawei Ascend P7
– inlocuire carcasa Huawei Ascend P7
– inlocuire flex incarcare sau mufa incarcare Huawei Ascend P7
– inlocuire sonerie sau casca audio Huawei Ascend P7
– inlocuire acumulator Huawei Ascend P7
– curatare in baie ultrasunete a urmelor de umezeala Huawei Ascend P7

CUM PROCEDAM ?

Echipa noastra tanara dar bine pregatita este capabila sa execute servicii de reparatii Huawei Ascend P7, astfel inlocuirea unui tochscreen(geam,stilca), display, carcasa sau oricarei piese din telefonul dumneavoastra fiind ca o joaca pentru tehnicienii nostri.Dovada de profesionalism in ceea ce facem costa in portofoliul noastru clienti multumiti dar si in lucrarile executate cotate de persoanele cu care am colaborat ca fiind la cea mai inalta calitate.

APELATI LA PROFESIONISTI !

Putem sa aducem la comanda piese sau accesorii pentru telefonul tau Ascend P7, marca Huawei.
Suntem importatori directi, pretul oferit de noi fiind sub media pietei din Romania.

Pentru a comanda piese sau accesorii pentru telefonul tau Huawei Ascend P7 puteti folosii butonul „Magazin Online” care se afla pe pagina principala a site-ului nostru sau puteti accesa magazinul nostru online MinivaGSM.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>