Service Huawei Ascend P7 mini

Service Huawei Ascend P7 mini

Ascend P7 mini are un design usor si subtire. Este conceput pentru ultra-portabilitate pentru a fi luat cu usurinta oriunde. Are o grosime pana in 10mm, de forma compact, care va placea cu siguranta.
Va veti bucura de senzatie si confort atunci cand il tineti in mana, completat de greutatea extrem de mica.Este un telefon frumoas si compact, cu autonomie mare a bateriei. Ce v-ati putea dori mai mult?
La service ul nostru beneficiati de reparatii profesionale pentru telefonul Ascend P7 mini.

Tehnicienii service-ului noastru pot executa reparatii telfonului Huawei Ascend P7 mini precum:
inloucire, reparare, lipire, fixare, curatarea diferitelor piese, flex-uri sau a diferitelor zone din carcasa.

Astfel avem prestari de servicii precum:

– inlocuire display Huawei Ascend P7 mini
– inlocuire touchscreen Huawei Ascend P7 mini
– inlocuire flex incarcare Huawei Ascend P7 mini
– inlocuire/lipire mufa incarcare Huawei Ascend P7 mini
– inloucire casca audiu Ascend P7 mini
– inloucire sonerie Huawei Ascend P7 mini
– inlocuire sau reparare senzor proximitate Ascend P7 mini
– inlocuire acumulator Huawei Ascend P7 mini
– resoftare Huawei Ascend P7 mini
– inlocuire/lipire antena modul 3g sau wi-fi Ascend P7 mini

Lista serviciilor prezentata este una orientativa,serviciile de inlocuire, lipire, reparare pentru telefonului Ascend P7 mini fiind unele mult mai complexe, astfel daca aveti un touchscreen spart, display–ul nu afiseaza sau afiseaza cu dungi, pete sau doar partial, telefonului nu incarca, nu se aude sau nu porneste, INDIFERENT de problema care va macina la telefonului dumneavoastra va asteptam la service-ul noastru pentru a fi adaugat la portofoliu noastru de clienti multumiti.

Putem aduce la comanda piese sau accesorii pentru Huawei Ascend P7 mini. Suntem importatori directi de aceea pretul oferit de noi este sub media pietei din Romania.

Pentru comenzi de piese sau accesorii pentru telefonului ta Ascend P7 mini puteti folosii butonul „Magazin Online” care se afla pe pagina principala a site-ului nostru www.service-de-tableta.ro

Indiferent daca problema tabletei tale Ascend P7 mini este una hardwere sau una softwere sau pur si simplu doresti un upgrade la telefonului ta Huawei sau doar un accesoriu care sa va reaprinda prietenia, echipa noastra va stam la dispozitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>