Service Huawei Ascend Mate

Service Huawei Ascend Mate

Huawei Ascend Mate este usor de manevrat si are productivitate maxima. Veti beneficia de un dispozitiv subtire, cu o margine mai compacta astfel incat poate fi folosit si cu o singurra mana.Datorita bateriei mari, care maximizeaza portabilitatea, utilizatorii se pot bucura de pana la 8 ore de redare video fara a fi nevoie de incarcator.Ecranul are o rezolutie optima, conceputa special pentru a le oferi utilizatorilor o experienta mai buna de vizionare. De asemenea ofera servicii populare si partajabile concepute special pentru a va ajuta sa va conectati cu alti utilizatori si sa gasiti noi modalitati de amuzament si de petrecere a timpului liber.

Distractia s-a terminat !

Am scapat telefonul Huawei Ascend Mate in apa iar acum nu mai porneste si nici nu incarca, in schimb se incalzeste foarte tare.

Avem solutii pentru o gama larga de probleme pentru Huawei Ascend Mate precum:

– inlocure mufa incarcare Huawei Ascend Mate
– inlocuire display (lcd) Huawei Ascend Mate
– inlocuire touchscreen (geam/digitizer) Huawei Ascend Mate
– inlocuire sau lipire buton power Huawei Ascend Mate
– resoftare Huawei Ascend Mate
– inlocuire carcasa Huawei Ascend Mate
– reparare antenta wi-fi sau modul 3g Ascend Mate
– inlocuire casca audio sau sonerie Huawei Ascend Mate
– inlocuire sau lipire butone volum Huawei Ascend Mate
– inlocuire sau reparare cititor sim sau cititor card sd Huawei Ascend Mate

Telefonul Ascend Mate de la Huawei are nevoie de inlocuire geam/digitizer/sticla sau display sau softul trebuie actualizat si trecut in limba romana ? Apeleaza la echipa noastra de tehnicieni pentru un a beneficia de servicii profesionale in cel mai scurt timp,totul la un pret redus.

Pentru a comanda de piese sau accesorii pentru telefonul ta Ascend Mate puteti folosii butonul „Magazin Online” care se afla pe pagina principala a site-ului nostru www.service-de-telefonul.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>