Service HTC Shift

Service HTC Shift

Pune-i la incercare noul procesor si descopera gammer-ul din tine.Tableta HTC Shift este o tableta care spune da distractiei.Echipata cu tehnologie de ultima generatie nu are nici o emotie cand vine vorba de entertainment, toate acestea la pachet cu un design atractiv care parca iti spune HAI SA NE DISTRAM IMPREUNA !

Aveti la dispozitie servicii de reparatie HTC Shift precum:

– schimbare display HTC Shift
– schimbare touchscreen HTC Shift
– schimbare mufa incarcare HTC Shift
– schimbare sonerie HTC Shift
– schimbare capac baterie sau alte parti din carcasa pentru HTC Shift
– schimbare buton on/off sau butone volum HTC Shift
– curatare apa HTC Shift
– resoftare (update ) soft HTC Shift

Ai o problema de acest gen cu HTC Shift, ce necesita schimbarea,inlocuirea unui display,touchscreen,mufa de incarcare sau a camerei sau pur si simplu tableta a cazut sau/si a luat apa si nu porneste ? Vino in cel mai scurt timp la service-ul nostru pentru a o readuce la viata si pentru a restabilii prietenia dintre voi doi.

Pentru a comanda piese sau accesorii pentru tableta ta puteti folosii butonul „Magazin Online” care se afla pe pagina principala a site-ului nostru service-de-tableta.ro

Suntem importatori directi de piese dar si de accesorii pentru o gama larga de modele de tablete sau telefoane.

Putem aduce la comanda orice piesa sau accesoriu pentru tableta sau telefonul tau fara a fi nevoie de un avans in prealabil.

Idiferent daca tableta dumneavoastra HTC Shift are o problema hardwere sau softwere sau pur si simplu doriti sa atasati un accesoriu acesteia precum o husa de protectie, folie de protectie,acumulator extern sau tastatura externa apelati cu incredere la serviciile oferite service-ul nostru.

Pe langa serviciile de reparatie pe care la punem la dispozitie pentru tableta Alldro Speed i de la HTC, detinem o gama larga de accesorii precum: husa de protectie, folie de protectie, tastatura externa, acumulator extern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>