Service Htc One M7

Service Htc One M7

Telefonul Htc One M7 dispune de ecran super amoled si este conceput pentru a imbunatati viata de zi cu zi.Continutul ofera sentimentul de profunzime datorita culorilor si contrastului activate de ecranul super amoled. Puteti efectua si primi apeluri telefonice direct pe telefonul si va permite sa va continuati sarcinile in timp ce vorbiti. In ciuda ecranului extins, este foarte usor de folosit si purtat datorita faptului ca se incadreaza in categoria telefoanelor slim avand o grosime de doar cativa milimetri si cantarind foarte putin in acelasi timp.

Dar ce ne facem daca Htc One M7 nu mai porneste sau nu functioneaza la parametrii producatorului? Sau daca am scapat-o iar display nu afiseaza sau/si tochscreen-ul nu primeste comenzi tactile iar capacul de la baterie s-a spart ?

Tehnicienii service-ului noastru va prezinta o mica parte din lista de servicii pe care le pot executa intr-un timp record, la un pret redus fara a compromite calitatea reparatiei.

Astfel avem :

– inlocuire tochscreen (geam/sticla) Htc One M7
– inlocuire display (lcd) Htc One M7
– inloucire reparare mufa incarcare Htc One M7
– inlocuire carcasa Htc One M7
– inlocuire/lipire buton power sau buton volum Htc One M7
– inlocuire baterie Htc One M7
– inlocuire camera Htc One M7
– inlocuire sonerie sau casca audio Htc One M7
– resoftare/actualizare soft sau adaugare limba romana Htc One M7

Este necesara inlocuirea, repararea sau doar lipirea unei piese sau a unei parti din carcasa pentru telefonul Htc One M7? Sau doriti doar o curatare de praf sau o resoftare? Oricare ar fi dorinta dumneavoastra noi avem solutia!

Suntem imporatori directi astfel pretul pieselor sau accesoriilor noastre pentru tablete si telefoane sunt sub media pietei din Romania.

Pentru comenzi de piese sau accesorii pentru telefonul tau puteti folosii butonul „Magazin Online” care se afla pe pagina principala a site-ului nostru web www.service-de-tableta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>