Service HTC Jetstream

Service HTC Jetstream

Jetstream are un design usor si subtire. Este conceputa pentru ultra-portabilitate pentru a fi luata cu usurinta oriunde. Are o grosime pana in 10mm, de forma compact, care va placea cu siguranta.
Va veti bucura de senzatie si confort atunci cand o tineti in mana, completata de greutatea extrem de mica.Este o tableta frumoasa si compacta, cu autonomie mare a bateriei. Ce v-ati putea dori mai mult?
La service ul nostru beneficiati de reparatii profesionale pentru tableta…….

Tehnicienii service-ului noastru pot executa reparatii tabletei HTC Jetstream precum:
inloucire, reparare, lipire, fixare, curatarea diferitelor piese, flex-uri sau a diferitelor zone din carcasa.

Astfel avem prestari de servicii precum:

– inlocuire display HTC Jetstream
– inlocuire touchscreen HTC Jetstream
– inlocuire flex incarcare HTC Jetstream
– inlocuire/lipire mufa incarcare HTC Jetstream
– inloucire casca audiu Jetstream
– inloucire sonerie HTC Jetstream
– inlocuire sau reparare senzor proximitate Jetstream
– inlocuire acumulator HTC Jetstream
– resoftare HTC Jetstream
– inlocuire/lipire antena modul 3g sau wi-fi Jetstream

Lista serviciilor prezentata este una orientativa,serviciile de inlocuire, lipire, reparare pentru tableta Jetstream fiind unele mult mai complexe, astfel daca aveti un touchscreen spart, display–ul nu afiseaza sau afiseaza cu dungi, pete sau doar partial, tableta nu incarca, nu se aude sau nu porneste, INDIFERENT de problema care va macina la tableta dumneavoastra va asteptam la service-ul noastru pentru a fi adaugat la portofoliu noastru de clienti multumiti.

Putem aduce la comanda piese sau accesorii pentru HTC Jetstream. Suntem importatori directi de aceea pretul oferit de noi este sub media pietei din Romania.

Pentru comenzi de piese sau accesorii pentru tableta ta Jetstream puteti folosii butonul „Magazin Online” care se afla pe pagina principala a site-ului nostru www.service-de-tableta.ro

Indiferent daca problema tabletei tale Jetstream este una hardwere sau una softwere sau pur si simplu doresti un upgrade la tableta ta HTC sau doar un accesoriu care sa va reaprinda prietenia, echipa noastra va stam la dispozitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>