Service Apple Iphone 6

Service Apple Iphone 6

Apple Iphone 6 are un design elegant, practic si sofisticat in acelasi timp oferind o senzatie premium si un aspect clasic. Ecranul va ofera o imagine extrem de clara, multi-window-ul va permite sa vizionati filme, sa verificati e-mail-ul si sa vorbiti cu prietenii pe un singur ecran. Procesorul quad-core, face ca acest telefon sa ruleze fara probleme si va ofera in acelasi timp o experienta multimedia bogata.

CUM PROCEDAM DACA ?

Ati intampinat probleme in utilizarea telefonul Apple Iphone 6 sau in urma utilizarii s-a oprit si nu mai porneste? Pur si simplu telefonul nu incarca sau nu afiseaza cum trebuie? Touchscreen-ul nu mai ia comenzi tactile sau ia comenzi eronate?

Avem solutia pentru 95 % din problemele tabletei dumneavoastra ,astfel va prenzentam o mica lista din serviciile noastre in ceea ce prieveste reparatia telefonului Iphone 6 de la Apple:

– inlocuire tochscreen/geam/sticla Apple Iphone 6
– inlocuire display (lcd) Apple Iphone 6
– resoftare/update soft sau aplicatii Apple Iphone 6
– inlocuire lipire buton power sau buton volum Apple Iphone 6
– inlocuire sau lipire cititor sim sau cititor card sd Apple Iphone 6
– inlocuire carcasa Apple Iphone 6
– inlocuire flex incarcare sau mufa incarcare Apple Iphone 6
– inlocuire sonerie sau casca audio Apple Iphone 6
– inlocuire acumulator Apple Iphone 6
– curatare in baie ultrasunete a urmelor de umezeala Apple Iphone 6

CUM PROCEDAM ?

Echipa noastra tanara dar bine pregatita este capabila sa execute servicii de reparatii Apple Iphone 6, astfel inlocuirea unui tochscreen(geam,stilca), display, carcasa sau oricarei piese din telefonul dumneavoastra fiind ca o joaca pentru tehnicienii nostri.Dovada de profesionalism in ceea ce facem costa in portofoliul noastru clienti multumiti dar si in lucrarile executate cotate de persoanele cu care am colaborat ca fiind la cea mai inalta calitate.

APELATI LA PROFESIONISTI !

Putem sa aducem la comanda piese sau accesorii pentru telefonul tau Iphone 6, marca Apple.
Suntem importatori directi, pretul oferit de noi fiind sub media pietei din Romania.

Pentru a comanda piese sau accesorii pentru telefonul tau Apple Iphone 6 puteti folosii butonul „Magazin Online” care se afla pe pagina principala a site-ului nostru sau puteti accesa magazinul nostru online MinivaGSM.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>