Service Apple Iphone 6 plus

Service Apple Iphone 6 plus

Telefonul Apple Iphone 6 plus dispune de ecran super amoled si este conceputa pentru a imbunatati viata de zi cu zi.Continutul ofera sentimentul de profunzime datorita culorilor si contrastului activate de ecranul super amoled. Puteti efectua si primi apeluri telefonice direct pe telefon si va permite sa va continuati sarcinile in timp ce vorbiti. In ciuda ecranului extins, este foarte usor de folosit si purtat datorita faptului ca se incadreaza in categoria tabletelor slim avand o grosime de doar cativa mm si cantarind foarte putin in acelasi timp.

Dar ce ne facem daca Apple Iphone 6 plus nu mai porneste sau nu functioneaza la parametrii producatorului? Sau daca am scapat-o iar display nu afiseaza sau/si tochscreen-ul nu primeste comenzi tactile iar capacul de la baterie s-a spart ?

Tehnicienii service-ului noastru va prezinta o mica parte din lista de servicii pe care le pot executa intr-un timp record, la un pret redus fara a compromite calitatea reparatiei.

Astfel avem :

– inlocuire tochscreen (geam/sticla) Apple Iphone 6 plus
– inlocuire display (lcd) Apple Iphone 6 plus
– inloucire reparare mufa incarcare Apple Iphone 6 plus
– inlocuire carcasa Apple Iphone 6 plus
– inlocuire/lipire buton power sau buton volum Apple Iphone 6 plus
– inlocuire baterie Apple Iphone 6 plus
– inlocuire camera Apple Iphone 6 plus
– inlocuire sonerie sau casca audio Apple Iphone 6 plus
– inlocuire sau reparare mufa audio (jack handsfree) Apple Iphone 6 plus
– resoftare/actualizare soft sau adaugare limba romana Apple Iphone 6 plus

Este necesara inlocuirea, repararea sau doar lipirea unei piese sau a unei parti din carcasa pentru telefonul Apple Iphone 6 plus? Sau doriti doar o curatare de praf sau o resoftare? Oricare ar fi dorinta dumneavoastra noi avem solutia!

Suntem imporatori directi astfel pretul pieselor sau accesoriilor noastre pentru tablete si telefoane sunt sub media pietei din Romania.

Pentru comenzi de piese sau accesorii pentru tableta ta puteti folosii butonul „Magazin Online” care se afla pe pagina principala a site-ului nostru web www.service-de-tableta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>