Service Apple Iphone 5s

Service Apple Iphone 5s

Iphone 5s are un design usor si subtire. Este conceput pentru ultra-portabilitate pentru a fi luat cu usurinta oriunde. Are o grosime pana in 10mm, de forma compact, care va placea cu siguranta.
Va veti bucura de senzatie si confort atunci cand il tineti in mana, completat de greutatea extrem de mica.Este un telefon frumoas si compact, cu autonomie mare a bateriei. Ce v-ati putea dori mai mult?
La service ul nostru beneficiati de reparatii profesionale pentru telefonul Iphone 5s.

Tehnicienii service-ului noastru pot executa reparatii telfonului Apple Iphone 5s precum:
inloucire, reparare, lipire, fixare, curatarea diferitelor piese, flex-uri sau a diferitelor zone din carcasa.

Astfel avem prestari de servicii precum:

– inlocuire display Apple Iphone 5s
– inlocuire touchscreen Apple Iphone 5s
– inlocuire flex incarcare Apple Iphone 5s
– inlocuire/lipire mufa incarcare Apple Iphone 5s
– inloucire casca audiu Iphone 5s
– inloucire sonerie Apple Iphone 5s
– inlocuire sau reparare senzor proximitate Iphone 5s
– inlocuire acumulator Apple Iphone 5s
– resoftare Apple Iphone 5s
– inlocuire/lipire antena modul 3g sau wi-fi Iphone 5s

Lista serviciilor prezentata este una orientativa,serviciile de inlocuire, lipire, reparare pentru telefonului Iphone 5s fiind unele mult mai complexe, astfel daca aveti un touchscreen spart, display–ul nu afiseaza sau afiseaza cu dungi, pete sau doar partial, telefonului nu incarca, nu se aude sau nu porneste, INDIFERENT de problema care va macina la telefonului dumneavoastra va asteptam la service-ul noastru pentru a fi adaugat la portofoliu noastru de clienti multumiti.

Putem aduce la comanda piese sau accesorii pentru Apple Iphone 5s. Suntem importatori directi de aceea pretul oferit de noi este sub media pietei din Romania.

Pentru comenzi de piese sau accesorii pentru telefonului ta Iphone 5s puteti folosii butonul „Magazin Online” care se afla pe pagina principala a site-ului nostru www.service-de-tableta.ro

Indiferent daca problema tabletei tale Iphone 5s este una hardwere sau una softwere sau pur si simplu doresti un upgrade la telefonului ta Apple sau doar un accesoriu care sa va reaprinda prietenia, echipa noastra va stam la dispozitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>