Service Allview X2 Xtreme

Service Allview X2 Xtreme

Allview X2 Xtreme este super device-ul tau discret, slim, oricand la indemana, gratie aluminiului folosit pe toata zona din spate cu o grosime de nici 9mm, confera o senzatie de rezistenta si siguranta adaugate la o utilizare confortabila,
bucuria rapida de utilizare, timpii redusi de reactie dar si aplicatiile actualizate la zi sunt garantate de sistemul de operare IOS.

Oferim service profesional telefonul Allview X2 Xtreme in cel mai scurt timp si punem la dispozitie servicii de reparatie precum:

– Inlocuire geam- touchscreen – sticla Allview X2 Xtreme
– Inlocuire lcd – display – ansamblu Allview X2 Xtreme
– Inlocuire flex incarcare Allview X2 Xtreme
– Inlocuire baterie Allview X2 Xtreme
– Inlocuire/update soft telefonul Allview X2 Xtreme
– Curatare urme apa Allview X2 Xtreme
– Inlocuire buton/butoane volum telefonul Allview X2 Xtreme

Daca telefonul dumneavoastra X2 Xtreme, are display-ul sau tochscreen-ul spart, nu incarca sau softul este prea vechi iar aplicatiile nu functioneaza ?

Apelaza cu incredere la serviciile noastre si descopera definitia profesionalismului pe propria piele.

Pentru comenzi de piese sau accesorii pentru telefonul Allview X2 Xtreme puteti folosi sectiunea „Magazin Online” asezata pe pagina principala al site-ului nostru de service www.service-de-telefonul.ro</>

Indiferent de problema cu care va confruntati puteti apela la serviciile noastre de service,consultanta gratuita dar si vanzari de accesorii sau componente.Pe langa serviciile impecabile detinem o gama variata de accesorii precum husa telefonul, incarcator telefonul dar si tastatura telefonul compatibila cu orice marca si model.

Suntem importatori directi de piese sau accesorii pentru telefonul, acest lucru regasindu-se in ofertele noastre unice preturile minime in raport cu piata din Romania.

Aducem la comanda componente si accesorii pentru orice tip de telefonul, fara a solocita oricare avans, pentru fidelizarea clientilor nostri.

Garantia serviciilor impecabile?
Peste 90% dintre clienti multumiti denota devotamentul nostru in readucerea la viata a tabletei dumneavoastra, oferind servicii unice pe piata din Romania la cel mai mic pret garantat!

2 thoughts on “Service Allview X2 Xtreme

 1. Daniel

  Buna ziua, cat ar costa inlocuirea sticlei pentru un X2 Extreme. Mentionez ca telefonul este functional . Multumesc

  Reply
  1. Echipa Service-de-Tableta.ro Post author

   Buna ziua!

   Pentru modelul acesta nu gasim in stocul furnizorilor decat ansamblu complet (display+touchscreen).Va multumim!

   O zi frumoasa!

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>