Service Allview X1 Soul

Service Allview X1 Soul

Allview X1 Soul are un design elegant, practic si sofisticat in acelasi timp oferind o senzatie premium si un aspect clasic. Ecranul va ofera o imagine extrem de clara, multi-window-ul va permite sa vizionati filme, sa verificati e-mail-ul si sa vorbiti cu prietenii pe un singur ecran. Procesorul quad-core, face ca acest telefon sa ruleze fara probleme si va ofera in acelasi timp o experienta multimedia bogata.

CUM PROCEDAM DACA ?

Ati intampinat probleme in utilizarea telefonul Allview X1 Soul sau in urma utilizarii s-a oprit si nu mai porneste? Pur si simplu telefonul nu incarca sau nu afiseaza cum trebuie? Touchscreen-ul nu mai ia comenzi tactile sau ia comenzi eronate?

Avem solutia pentru 95 % din problemele tabletei dumneavoastra ,astfel va prenzentam o mica lista din serviciile noastre in ceea ce prieveste reparatia telefonului X1 Soul de la Allview:

– inlocuire tochscreen / geam / sticla Allview X1 Soul
– inlocuire display (lcd) Allview X1 Soul
– resoftare/update soft sau aplicatii Allview X1 Soul
– inlocuire lipire buton power sau buton volum Allview X1 Soul
– inlocuire sau lipire cititor sim sau cititor card sd Allview X1 Soul
– inlocuire carcasa Allview X1 Soul
– inlocuire flex incarcare sau mufa incarcare Allview X1 Soul
– inlocuire sonerie sau casca audio Allview X1 Soul
– inlocuire acumulator Allview X1 Soul
– curatare in baie ultrasunete a urmelor de umezeala Allview X1 Soul

CUM PROCEDAM ?

Echipa noastra tanara dar bine pregatita este capabila sa execute servicii de reparatii Allview X1 Soul, astfel inlocuirea unui tochscreen(geam,stilca), display, carcasa sau oricarei piese din tableta dumneavoastra fiind ca o joaca pentru tehnicienii nostri.Dovada de profesionalism in ceea ce facem costa in portofoliul noastru clienti multumiti dar si in lucrarile executate cotate de persoanele cu care am colaborat ca fiind la cea mai inalta calitate.

APELATI LA PROFESIONISTI !

Putem sa aducem la comanda piese sau accesorii pentru tableta ta X1 Soul, marca Allview.
Suntem importatori directi, pretul oferit de noi fiind sub media pietei din Romania.

Pentru a comanda piese sau accesorii pentru tableta ta Allview X1 Soul puteti folosii butonul „Magazin Online” care se afla pe pagina principala a site-ului nostru sau puteti accesa magazinul nostru online MinivaGSM.ro

4 thoughts on “Service Allview X1 Soul

  1. Echipa MinivaGSM Post author

   Buna ziua!

   Ce intelegeti prin carcasa? Husa de protectie? Sau carcasa telefonului- aici trebuie sa adaugati detalii: ce parte din carcasa, ce culoare?

   O zi frumoasa!

   Reply
 1. oprea iulian

  Buna ziua, spuneti-mi va rog cat ar costa si cat dureaza inlocuirea touchscreen-ului la X1 Soul si,deasemenea ce garantie oferiti?

  Cu stima, Iulian Oprea

  Reply
  1. Echipa MinivaGSM Post author

   Buna ziua!

   Durata maxima este de 48 de ore, garantie la aceasta operatiune aveti 3 luni.

   O zi frumoasa!

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>