Service Allview Viva Q8 PRO

Service Allview Viva Q8 PRO

Allview Viva Q8 PRO are un design elegant, practic si sofisticat in acelasi timp oferind o senzatie premium si un aspect clasic. Ecranul va ofera o imagine extrem de clara, multi-window-ul va permite sa vizionati filme, sa verificati e-mail-ul si sa vorbiti cu prietenii pe un singur ecran. Procesorul quad-core, face ca tableta sa ruleze fara probleme si va ofera in acelasi timp o experienta multimedia bogata.

CUM PROCEDAM DACA ?

Ati intampinat probleme in utilizarea tabletei Allview Viva Q8 PRO sau in urma utilizarii s-a oprit si nu mai porneste? Pur si simplu tableta nu incarca sau nu afiseaza cum trebuie? Touchscreen-ul nu mai ia comenzi tactile sau ia comenzi eronate?

Avem solutia pentru 95 % din problemele tabletei dumneavoastra ,astfel va prenzentam o mica lista din serviciile noastre in ceea ce prieveste reparatia tabletei Viva Q8 PRO de la Allview:

– inlocuire tochscreen/geam/sticla Allview Viva Q8 PRO
– inlocuire display (lcd) Allview Viva Q8 PRO
– resoftare/update soft sau aplicatii Allview Viva Q8 PRO
– inlocuire lipire buton power sau buton volum Allview Viva Q8 PRO
– inlocuire sau lipire cititor sim sau cititor card sd Allview Viva Q8 PRO
– inlocuire carcasa Allview Viva Q8 PRO
– inlocuire flex incarcare sau mufa incarcare Allview Viva Q8 PRO
– inlocuire sonerie sau casca audio Allview Viva Q8 PRO
– inlocuire acumulator Allview Viva Q8 PRO
– curatare in baie ultrasunete a urmelor de umezeala Allview Viva Q8 PRO
– inlocuire mufa jack/audio (jack handsfree) Allview Viva Q8 PRO

CUM PROCEDAM ?

Echipa noastra tanara dar bine pregatita este capabila sa execute servicii de reparatii Allview Viva Q8 PRO, astfel inlocuirea unui tochscreen(geam,stilca), display, carcasa sau oricarei piese din tableta dumneavoastra fiind ca o joaca pentru tehnicienii nostri.Dovada de profesionalism in ceea ce facem costa in portofoliul noastru clienti multumiti dar si in lucrarile executate cotate de persoanele cu care am colaborat ca fiind la cea mai inalta calitate.

APELATI LA PROFESIONISTI !

Putem sa aducem la comanda piese sau accesorii pentru tableta ta Viva Q8 PRO, marca Allview.
Suntem importatori directi, pretul oferit de noi fiind sub media pietei din Romania.

Pentru a comanda piese sau accesorii pentru tableta ta Allview Viva Q8 PRO puteti folosii butonul „Magazin Online” care se afla pe pagina principala a site-ului nostru sau puteti accesa magazinul nostru online MinivaGSM.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>