Service Allview Viva Q10 PRO

Service Allview Viva Q10 PRO

Viva Q10 PRO are un design usor si subtire. Este conceputa pentru ultra-portabilitate pentru a fi luata cu usurinta oriunde. Are o grosime pana in 10mm, de forma compact, care va placea cu siguranta.
Va veti bucura de senzatie si confort atunci cand o tineti in mana, completata de greutatea extrem de mica.Este o tableta frumoasa si compacta, cu autonomie mare a bateriei. Ce v-ati putea dori mai mult?
La service ul nostru beneficiati de reparatii profesionale pentru tableta…….

Tehnicienii service-ului noastru pot executa reparatii tabletei Allview Viva Q10 PRO precum:
inloucire, reparare, lipire, fixare, curatarea diferitelor piese, flex-uri sau a diferitelor zone din carcasa.

Astfel avem prestari de servicii precum:

– inlocuire display Allview Viva Q10 PRO
– inlocuire touchscreen Allview Viva Q10 PRO
– inlocuire flex incarcare Allview Viva Q10 PRO
– inlocuire/lipire mufa incarcare Allview Viva Q10 PRO
– inloucire casca audiu Viva Q10 PRO
– inloucire sonerie Allview Viva Q10 PRO
– inlocuire sau reparare senzor proximitate Viva Q10 PRO
– inlocuire acumulator Allview Viva Q10 PRO
– resoftare Allview Viva Q10 PRO
– inlocuire/lipire antena modul 3g sau wi-fi Viva Q10 PRO

Lista serviciilor prezentata este una orientativa,serviciile de inlocuire, lipire, reparare pentru tableta Viva Q10 PRO fiind unele mult mai complexe, astfel daca aveti un touchscreen spart, display–ul nu afiseaza sau afiseaza cu dungi, pete sau doar partial, tableta nu incarca, nu se aude sau nu porneste, INDIFERENT de problema care va macina la tableta dumneavoastra va asteptam la service-ul noastru pentru a fi adaugat la portofoliu noastru de clienti multumiti.

Putem aduce la comanda piese sau accesorii pentru Allview Viva Q10 PRO. Suntem importatori directi de aceea pretul oferit de noi este sub media pietei din Romania.

Pentru comenzi de piese sau accesorii pentru tableta ta Viva Q10 PRO puteti folosii butonul „Magazin Online” care se afla pe pagina principala a site-ului nostru www.service-de-tableta.ro

Indiferent daca problema tabletei tale Viva Q10 PRO este una hardwere sau una softwere sau pur si simplu doresti un upgrade la tableta ta Allview sau doar un accesoriu care sa va reaprinda prietenia, echipa noastra va stam la dispozitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>