Service Allview Viva i7G

Service Allview Viva i7G

Allview Viva i7G este super device-ul tau discret, slim, oricand la indemana, gratie aluminiului folosit pe toata zona din spate cu o grosime de nici 9mm, confera o senzatie de rezistenta si siguranta adaugate la o utilizare confortabila,
bucuria rapida de utilizare, timpii redusi de reactie dar si aplicatiile actualizate la zi sunt garantate de sistemul de operare android 4.4 kit kat.

Oferim service profesional tableta Allview Viva i7G in cel mai scurt timp si punem la dispozitie servicii de reparatie precum:

– Inlocuire geam Allview Viva i7G
– Inlocuire lcd Allview Viva i7G
– Inlocuire flex incarcare Allview Viva i7G
– Inlocuire baterie Allview Viva i7G
– Inlocuire/update soft tableta Allview Viva i7G
– Curatare urme apa Allview Viva i7G
– Inlocuire buton/butoane volum tableta Allview Viva i7G

Daca tableta dumneavoastra Allview Viva i7G, are display-ul sau tochscreen-ul spart, nu incarca sau softul este prea vechi iar aplicatiile nu functioneaza ?

Apelaza cu incredere la serviciile noastre si descopera definitia profesionalismului pe propria piele.

Pentru comenzi de piese sau accesorii pentru tableta Allview Viva i7G puteti folosi sectiunea „Magazin Online” asezata pe pagina principala al site-ului nostru de service www.service-de-tableta.ro</>

Indiferent de problema cu care va confruntati puteti apela la serviciile noastre de service,consultanta gratuita dar si vanzari de accesorii sau componente.Pe langa serviciile impecabile detinem o gama variata de accesorii precum husa tableta, incarcator tableta dar si tastatura tableta compatibila cu orice marca si model.

Suntem importatori directi de piese sau accesorii pentru tableta, acest lucru regasindu-se in ofertele noastre unice preturile minime in raport cu piata din Romania.

Aducem la comanda componente si accesorii pentru orice tip de tableta, fara a solocita oricare avans, pentru fidelizarea clientilor nostri.

Garantia serviciilor impecabile?
Peste 90% dintre clienti multumiti denota devotamentul nostru in readucerea la viata a tabletei dumneavoastra, oferind servicii unice pe piata din Romania la cel mai mic pret garantat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>