Service Allview Viva i7

Service Allview Viva i7

De acum ai un pachet fara minusuri ! Cu noua tableta Allview Viva i7 ai conectivitate directa wi-fi dar si conexiune 3g HSPA+ care defineste o permanenta legatura cu lumea din jur.Fie ca navighezi liber,citesti,sau cauti cele mai noi jocuri sau aplicatii sau pur si simplu comunici cu prietenii prin video call Allview Viva i7 iti va satisface nevoile asiguranduse de acum gratie noilor inovatii ca face parte din lista ta de prieteni apropiati.
Dar ce te faci atunci cand internetul nu mai functioneaza, wi-fi –ul nu gaseste nici o retea sau cand tableta Allview Viva i7 pur si simplu nu porneste?

Apelezi la profesionalisti !

Tehnicienii serviceului nostru pot executa o gama larga de reparatii pentru Allview Viva i7 ce includ inlocuiri de display (lcd), touchscreen (geam, sticla, digitizer), modul wi-fi , antena wi-fi , antenta modul 3g si multe altele precum:

– resoftare/update soft sau aplicatii Allview Viva i7
– inlocuire lipire buton power sau buton volum  Allview Viva i7
– inlocuire sau lipire cititor sim sau cititor card sd Allview Viva i7
– inlocuire/lipire carcasa Allview Viva i7
– inlocuire flex incarcare sau mufa incarcare Allview Viva i7
– inlocuire acumulator (baterie) Allview Viva i7
– curatare in baie ultrasunete a urmelor de umezeala Allview Viva i7
– inlocuire mufa jack/audio (jack handsfree) Allview Viva i7
– inlocuire microfon Allview Viva i7

Indiferent de problema avuta la Allview Viva i7, apeleaza la serviceul nostru si impreuna vom gasii o solutie.
Recomandarea noastra este rata de succes de 95% a tuturor lucrarilor dar si portofoliu de clienti multumiti care se afla intr-o cotinua dezvoltare.
Lista serviciilor prezentata mai sus, este una de natura orientativa, serviciile specificate de inlocuire, repare, lipire tableta Viva i7, marca Allview fiind unele cu un caracter mult mai complex astfel: daca aveti un touchscreen spart, display-ul nu afiseaza sau afiseaza doar partial, impreuna cu pete, dungi, tableta nu se aude sau nu porneste va asteptam la service-ul nostru pentru a beneficia de servicii calitative la preturi avantajoase.

Pentru comenzi de piese si accesorii pentru tableta si telefoane puteti accesa butonul „Magazin Online”, aflat pe pagina principala a website-ului nostru www.service-de-tableta.ro

2 thoughts on “Service Allview Viva i7

 1. Celestin

  Am tableta allview viva i7 cu touchscreen-ul spart. Display-ul nu are probleme. Imaginea este clară. Touchscreen-ul este senzitiv partian si prezinta multiple fisuri. Doresc înlocuirea lui.

  Reply
  1. Echipa Service-de-Tableta.ro Post author

   Buna ziua!

   Va asteptam cu tableta in service.Va multumim!

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>