Service Allview Viva H8 plus

Service Allview Viva H8 plus

Tableta Allview Viva H8 plus dispune de ecran super amoled si este conceputa pentru a imbunatati viata de zi cu zi.Continutul ofera sentimentul de profunzime datorita culorilor si contrastului activate de ecranul super amoled. Puteti efectua si primi apeluri telefonice direct pe tableta si va permite sa va continuati sarcinile in timp ce vorbiti. In ciuda ecranului extins, este foarte usor de folosit si purtat datorita faptului ca se incadreaza in categoria tabletelor slim avand o grosime de doar cativa mm si cantarind foarte putin in acelasi timp.

Dar ce ne facem daca Allview Viva H8 plus nu mai porneste sau nu functioneaza la parametrii producatorului? Sau daca am scapat-o iar display nu afiseaza sau/si tochscreen-ul nu primeste comenzi tactile iar capacul de la baterie s-a spart ?

Tehnicienii service-ului noastru va prezinta o mica parte din lista de servicii pe care le pot executa intr-un timp record, la un pret redus fara a compromite calitatea reparatiei.

Astfel avem :

– inlocuire tochscreen (geam/sticla) Allview Viva H8 plus
– inlocuire display (lcd) Allview Viva H8 plus
– inloucire reparare mufa incarcare Allview Viva H8 plus
– inlocuire carcasa Allview Viva H8 plus
– inlocuire/lipire buton power sau buton volum Allview Viva H8 plus
– inlocuire baterie Allview Viva H8 plus
– inlocuire camera Allview Viva H8 plus
– inlocuire sonerie sau casca audio Allview Viva H8 plus
– inlocuire sau reparare mufa audio (jack handsfree) Allview Viva H8 plus
– resoftare/actualizare soft sau adaugare limba romana Allview Viva H8 plus

Este necesara inlocuirea, repararea sau doar lipirea unei piese sau a unei parti din carcasa pentru tableta Allview Viva H8 plus? Sau doriti doar o curatare de praf sau o resoftare? Oricare ar fi dorinta dumneavoastra noi avem solutia!

Suntem imporatori directi astfel pretul pieselor sau accesoriilor noastre pentru tablete si telefoane sunt sub media pietei din Romania.

Pentru comenzi de piese sau accesorii pentru tableta ta puteti folosii butonul „Magazin Online” care se afla pe pagina principala a site-ului nostru web www.service-de-tableta.ro

2 thoughts on “Service Allview Viva H8 plus

 1. ciordas florin

  Buna ziua am o tablete viva h8 si din pacate sticla este crapata mentionez ca tableta functioneaza touch-scrrenul functioneaza deci as avea nevoie de o carcasa complecta fata -spate daca puteti sa imi spuneti la ce pret ar fi si daca are cine sa o monteze in oradea. Va multumesc.

  Reply
  1. Echipa Service-de-Tableta.ro Post author

   Buna ziua!

   Service-ul nostru este in Bucuresti, piesa dorita este in stocul furnizorilor, costul este de 240 ron (piesa+montaj).Va multumim!

   O zi frumoasa!

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>