Service Allview Viva H7

Service Allview Viva H7

Allview VIVA H7 dispune de un ecran mare, in format wide pentru vizionarea filmelor.Este dotata cu procesorul Quad Core si imbina puterea de procesare si performanta cu frecventa ridicata fiind tot ce trebuie pentru pasionatii de filme sau de jocuri.
Wi-fi-ul asigura conectarea tabletei la internet prin intermediul retelelor wireless.

Tableta Allview VIVA H7 nu mai porneste si nu mai functioneaza la parametrii producatorului?Am scapat-o si s-a spart display-ul, in acelasi timp nu mai porneste iar bateria ne face probleme?

Specialistii service-ului nosru va ofera solutii pentru 95% dintre problemele cu care se confrunta tableta dvs. Allview VIVA H7.Service-ul nostru va ofera servicii la cele mai inalte standarde pentru buna functionare a tabletei, dar si pentru urmatoarele probleme:

– inlocuire touchscreen Allview VIVA H7
– inlocuire display Allview VIVA H7
– inlocuire acumulator Allview VIVA H7
– inlocuire mufa incarcare Allview VIVA H7
– inlocuire carcasa Allview VIVA H7
– inlcuire sau relipire buton on/off sau buton volum Allview VIVA H7
– resoftare sau/si update soft cu limba romana Allview VIVA H7
– repara senzor proximitate Allview VIVA H7
– reparare modul 3g sau wi-fi Allview VIVA H7

Indiferent de problema tabletei dumneavoastra VIVA H7, marca Allview, tehnicienii nostri vor gasii o solutie favorabila.Vino acum si descopera definitia cuvantului „profesionalims„!

Suntem importatori directi, deaceea preturile pieselor sau accesoriilor noastre pentru tablete si telefoane sunt sub media pietei din Romania.Putem aduce la comanda piese sau accesorii pentru orice model de tableta sau telefon, fara a necesita un avans in prealabil pentru acestea.

Pentru comenzi de piese si accesorii puteti folosii butonul „Magazin Online”, care se afla pe pagina principala.http://service-de-tableta.ro/

Gasim solutii pentru probleme hardwere cat si softwere pentru tableta VIVA H7 de la Allview, indiferent daca este nevoie de o inlocuire, curatare, reparare, lipire sau chiar resoftare tehnicienii service-ului noastru va vor aduce zambetul pe buze.

Daca te confrunti cu o problema pe care nu o poti localiza la tableta ta Allview VIVA H7 vino la noi.Oferim constatare GRATUITA, cat si consultare GRATUITA.

Pentru a achizitiona componente tableta Allview accesati MinivaGSM.ro

7 thoughts on “Service Allview Viva H7

  1. Echipa Service-de-Tableta.ro Post author

   Buna ziua!

   Furnizorii au in stoc doar touchscreen-ul (geamul de deasupra), din pacata nu si display-ul.Verificati care dintre aceaste doua piese aveti nevoie, display-ul (partea care afiseaza)? sau touchscreen-ul (geamul de deasupra, care care ia comenzile tactile).

   Va multumim!

   O zi frumoasa!

   Reply
  1. Echipa Service-de-Tableta.ro Post author

   Buna ziua!

   Allview viva h7 S, Allview viva h7 life, ce culoare?

   O zi frumoasa!

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>