Service Allview Viva H7 Life white

Service Allview Viva H7 Life white

Designul elegant si in acelasi timp trendy al acestei tablete Allview Viva H7 Life white, o transforma intr-un gadget “must have” pentru toti cei care sunt pasionati de tehnologie.Are o interfata prietenoasa si o usurinta in utilizare, este practica, portabila si performanta totodata.

Este extrem de subtire si foarte usor de tinut in mana. incape cu usurinta in orice geanta sau rucsac si se adapteaza perfect oricarei situatii.

Sunt probleme cu mini prietenul tau de buzunar Allview Viva H7 Life white cu care te distrezi in fiecare zi?S-a suparat si nu mai vrea sa porneasca?

Service-ul noastru il poate readuce la viata ! Prestam servicii de reparatie pentru Allview Viva H7 Life white cum ar fi:

-inlocuire baterie Allview Viva H7 Life white
-inlocuire sau lipire mufa incarcare Allview Viva H7 Life white
-inlocuire display (lcd) Allview Viva H7 Life white
-inlocuire tocuchsreen/sticla/geam Allview Viva H7 Life white
-inlocuire buton power Allview Viva H7 Life white
-inlocuire buton volum  Allview Viva H7 Life white
-inlocuire camera Allview Viva H7 Life white
-resoftare Allview Viva H7 Life white

Acesta este o mini lista orientativa de inlocuire lipire sau reparare de piese sau parti din carcasa tabletei Allview Viva H7 Life white lista completa fiinde una mult mai mare.
Tochscreen-ul sau/si display-ul tabletei Viva H7 Life white, marca Allview, sunt sparte sau tableta nu incarca, butoanele nu functioneaza, wi-fi-ul nu recepioneaza nici o retea sau pur si simplu tableta nu porneste?Apelaza cu incredere la echipa noastra de tehnicieni care ofera servicii profesionale.

Indiferent daca problema tabletei tale Viva H7 Life white, marca Allview este una de natura hardwere sau una softwere, tehnicienii noastri isi asuma responsabilitatea de a o rezolva simplu, rapid si la un cost redus, toate acestea fara a compromite calitatea reparatie.

Putem aduce la comanda, fara avans in prealabil o lista gama larga de piese sau accesorii pentru tablete si telefoane.Sutem importatori directi, pretul produselor noastre fiind astfel sub piata din Romania in acest segment.

Pentru a comanda piese sau accesorii pentru tableta Allview Viva H7 Life white puteti folosi butonul „Magazin Online” situat pe pagina principala a service-ului nostru service-de-tableta.ro

2 thoughts on “Service Allview Viva H7 Life white

 1. Alexei

  Buna ziua, spuneti va rog cit o sa ma coste un display (ecranul) la allview viva h7 life….ms

  Reply
  1. Echipa Service-de-Tableta.ro Post author

   Buna ziua!

   Va asteptam cu tableta in service pentru o constatare, in urma acesteia ne putem pronunta in privinta pretului.Va multumim!

   O zi frumoasa!

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>