Service Allview Viva H10

Service Allview Viva H10

Bucura-te de interfata prietenoasa si experimenteaza cele mai noi aplicatii,timpi scazuti de reactie dar si noul design preluat parca din viitor.Dotata cu procesor de ultima generatie, Allview Viva H10 nu are nici o emotie cand vine vorba de un proiect ridicat la rangul de profesionisti.

Viteza uimitoare pe care Allview Viva H10 o poate atinge cand vine vorba de internet dar si spatiul de stocare de 8 gb memorie interna care se poate extinde pana la 32 gb cu ajutorul unui card micro sd asigura fluiditatea proiectului dar si spatiul necesar stocarii acestuia.

Pentru ca proiectul tau sa decurca in ritm alert echipa noastra de tehnicieni pune la dispozitie service profesional tableta Allview Viva H10 pregatiti sa faca fata in timp record inlocuirii,lipirii sau repararii anumintor segmente sau piese din tableta dumneavoastra.

Punem la dispozitie procese de reparare Allview Viva H10, precum:

– inlocuire sticla (touchsreen/geam/digitizer) Allview Viva H10
– inlocuire lcd (display) Allview Viva H10
– acualizare soft (resoftare), actualizare aplicatii Allview Viva H10
– inlocuire acumulator (baterie) Allview Viva H10
– inlocuire/lipire butoate (power,volume,home) Allview Viva H10
– inlocuire flex incarcare/mufa incarcare Allview Viva H10
– curatare profesionala placa de baza in baie ultrasunete daca Allview Viva H10 a luat apa
– inlocuire/lipire antena,senzori sau alte componente sau piese din Allview Viva H10

Nu lasa proiectul tau la voia intamplarii !
Vino acum la service-ul nostru si lasa-i pe tehnicienii service-ului nostru sa iti repare, curete, inlocuiasca piese sau componente sau sa iti upgradeze tableta ta Allview Viva H10.

Pana in prezent am salvat de la pierzanie peste 100 000 de tablete sau telefone.

Haideti sa crestem numarul impreuna !

Sutem importatori directi, deaceeea pretul pieselor sau accesoriilor noastre sunt sub media pietei din Romania.Putem aduce la comanda orice piesa sau accesoriu pentru tableta Viva H10, marca Allview.

Pentru comenzi puteti folosii butonul „Magazin Online” situat pe pagina principala a site-ului nostru service-de-tableta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>