Service Allview Viva D8

Service Allview Viva D8

Device-ul tau gata de distactie mereu la indemana,super slim si discret.Ce ai putea sa iti doresti mai mult?Tableta Allview Viva D8, face fata tuturor provocarilor.Dotata cu un procesor QUAD CORE,un acumular cu o autonomie mare dar si cu un display cu o dimenisune de 7 inch face sa ai un mini cinematograf portabil mereu la indemana.

THE END of the movie? Ai scapat tableta ta Allview Viva D8 pe jos iar acum distractia si maratonul de filme s-au terminat? Alege ce mai simpla, economa si sigura solutie!Apeleaza la specialistii service-ului nostru pentru inlocuire de display (lcd) sau tocuchreen (sticla, digitizer, geam) sau orice alta piesa sau parte/parti din carcasa.Avem o gama larga de reparatii pentru tableta Allview Viva D8 precum:

– schimbare display Allview Viva D8
– schimbare touchscreen Allview Viva D8
– schimbare mufa incarcare Allview Viva D8
– schimbare soft Allview Viva D8
– schimbare buton on/off sau butone volum Allview Viva D8
– curatare apa Allview Viva D8
– resoftare (update ) soft Allview Viva D8

RETINETI !

Ai scapat tableta ta Allview Viva D8, marca Allview iar display-ul sau/si touchsreen-ul s-au spart sau carcasa e indoita, difuzorul nu se aude?Pentru orice alta proble de acesta natura apeleaza la echipa noastra de specialisti !

Lista reparatiilor prezentata este una cu caracter orientativ.Pentru a descoperii lista completa cu reparatii pentru tablete si telefoane va asteptam la sediu noastru de pe bulevadul SINCAI.Pe pagina principala aveti harta completa cu adresa sediului nostru.

Pentru comenzi de piese sau accesorii puteti folosii butonul „Magazin Online” situat pe pagina principala a site-ului nostru service-te-tableta.ro

2 thoughts on “Service Allview Viva D8

  1. Echipa MinivaGSM Post author

   Buna seara,

   Va rog sa ne contactati prin e-mail la adresa precomanda@minivagsm.ro

   Avem nevoie in acel mesaj de urmatoarele:
   – Nume si Prenume
   – Nr. telefon mobil
   – Codul de pe panglica de conectare in placa de baza a touchscreen-ului
   – Cateva poze cu touchscreen-ul

   Va multumim!

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>