Service Allview Viva C7

Service Allview Viva C7

Un device compact usor de transportat dar si de manevrat care parca comunica cu tine spunandu-ti HAI LA JOACA ! Cu o diagonala de 7 inch sufiecienta cat sa scoat gamerul din tine tableta Allview Viva C7 face fata cateorva ore bune de distractie.Dotata cu acumulator puternic te lasa pe tine sa spui STOP JOC !
Procesorul QUAD CORE ruleaza fara emotie cele mai noi jocuri si aplicatii.

Tehnicienii service-ului nostru iti sar in ajutor atunci cand jocul este la sfarsit.Punem la dispozitie o gama lagra de repartii pentru Allview Viva C7 precum:

– inlocuire baterie Allview Viva C7
– inlocuire sau lipire mufa incarcare Allview Viva C7
– inlocuire display (lcd) Allview Viva C7
– inlocuire tocuchsreen/sticla/geam Allview Viva C7
– inlocuire buton power Allview Viva C7
– inlocuire buton volum Allview Viva C7
– resoftare/upgrade soft Allview Viva C7
– inlocuire/lipire carcasa Allview Viva C7

Toate acestea si multe alte reparatii pentru Allview Viva C7 in cel mai scurt timp si garantat cel mai mic pret de pe piata.
Apeleaza cu incredere la serviciile noastre in ceea ce priveste repararea,curatarea,upgrdeul tabletei Viva C7, marca Allview si alatura-te portofoliului nostru de clienti multumiti.
Lista reparatiilor pentru tableta Allview Viva C7 este una cu caracter orientativ lista completa de servicii fiind una mult mai complexa,motto-ul echipei noastre fiind: INDIFERENT DE PROBLEMA GASIM SOLUTIA !

Idiferent daca problema tabletei dvs. Viva C7 de la Allview, este una de natura hardwere sau una de natura softwere noi ne asumam raspunderea ca vom gasii o solutie favorabila.

Suntem importatori directi, deaceea aducem atat preturile pieselor cat si a accesoriilor, la o medie sub piata din Romania.
Putem aduce la comanda orice fel de piesa sau accesoriu pentru tableta Allview Viva C7.

Vino acum la sediul noastru!

Oferim constatare gratuita in vederea localizarii defectului tabletei dumneavoastra dar si consultanta gratuita.Profita acum de serviciile, avantajele dar si beneficiile pe care la punem la dispozitie!

Puteti achizitiona si piese pentru aceasta tableta din magazinul nostru online MinivaGSM.ro

3 thoughts on “Service Allview Viva C7

  1. Echipa Service-de-Tableta.ro Post author

   Buna ziua!

   Este un service care se ocupa de inlocuirea/repararea telefoanelor si tabletelor nu de comercializarea pieselor acestora.

   O zi frumoasa!

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>