Service Allview V1 Viper

Service Allview V1 Viper

Allview V1 Viper este super device-ul tau discret, slim, oricand la indemana, gratie aluminiului folosit pe toata zona din spate cu o grosime de nici 9mm, confera o senzatie de rezistenta si siguranta adaugate la o utilizare confortabila,
bucuria rapida de utilizare, timpii redusi de reactie dar si aplicatiile actualizate la zi sunt garantate de sistemul de operare IOS.

Oferim service profesional telefonul Allview V1 Viper in cel mai scurt timp si punem la dispozitie servicii de reparatie precum:

– Inlocuire geam Allview V1 Viper
– Inlocuire lcd Allview V1 Viper
– Inlocuire flex incarcare Allview V1 Viper
– Inlocuire baterie Allview V1 Viper
– Inlocuire/update soft telefonul Allview V1 Viper
– Curatare urme apa Allview V1 Viper
– Inlocuire buton/butoane volum telefonul Allview V1 Viper

Daca telefonul dumneavoastra Galaxy V1 Viper, are display-ul sau tochscreen-ul spart, nu incarca sau softul este prea vechi iar aplicatiile nu functioneaza ?

Apelaza cu incredere la serviciile noastre si descopera definitia profesionalismului pe propria piele.

Pentru comenzi de piese sau accesorii pentru telefonul Allview V1 Viper puteti folosi sectiunea „Magazin Online” asezata pe pagina principala al site-ului nostru de service www.service-de-telefonul.ro</>

Indiferent de problema cu care va confruntati puteti apela la serviciile noastre de service,consultanta gratuita dar si vanzari de accesorii sau componente.Pe langa serviciile impecabile detinem o gama variata de accesorii precum husa telefonul, incarcator telefonul dar si tastatura telefonul compatibila cu orice marca si model.

Suntem importatori directi de piese sau accesorii pentru telefonul, acest lucru regasindu-se in ofertele noastre unice preturile minime in raport cu piata din Romania.

Aducem la comanda componente si accesorii pentru orice tip de telefonul, fara a solocita oricare avans, pentru fidelizarea clientilor nostri.

Garantia serviciilor impecabile?
Peste 90% dintre clienti multumiti denota devotamentul nostru in readucerea la viata a tabletei dumneavoastra, oferind servicii unice pe piata din Romania la cel mai mic pret garantat!

6 thoughts on “Service Allview V1 Viper

 1. Florea Vasile

  Buna seara!
  M-ar interesa pretul pentru inlocuire geam Allview v1 viper,reparare difuzor Allview v1 viper,inlocuire LCD,precum si cat ar dura reparatia.

  Va multumesc

  Reply
  1. Echipa MinivaGSM Post author

   Buna ziua,

   Pretul touchscreen-ului este de 55 ron, pretul montajului este de 70 ron.Total 125 ron, timp estimativ de executie 3-4 pana la 12 ore; asta depinde foarte mult de volum de munca pe service la momentul respectiv.Va multumim!

   O zi frumoasa!

   Reply
 2. Razvan Rosu

  Buna ziua!
  M-ar interesa pretul pentru inlocuirea cititorului micro sim, antenei wi-fi si mufei jack pentru casti! As dorii pretul individual pentru fiecare!
  Multumesc!

  Reply
  1. Echipa Service-de-Tableta.ro Post author

   Buna ziua!

   Va asteptam cu telefonul in service pentru o evaluare completa, abia apoi ne putem pronunta cu un pret exact pentru toate operatiunile.Va multumim!

   O zi frumoasa!

   Reply
 3. Moraru Gigi

  Buna ziua
  Cat ma costa sa-mi lipiti o mufa (mufa de date si incarcare ) pe placa de baza Allvieew v1 viper 16gb, s_au o alta placa .Telefonul este perfect functional ,doar nu se poate incarca.Mufa originala nu mai este am pierduto.
  Va multumesc

  Reply
  1. Echipa Service-de-Tableta.ro Post author

   Buna ziua!

   Va asteptam cu telefonul in service pentru o constatare.Va multumim!

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>