Service Allview V1 Viper i4G

Service Allview V1 Viper i4G

De acum ai un pachet fara minusuri ! Cu noua telefonul Allview V1 Viper i4G ai conectivitate directa wi-fi dar si conexiune 3g HSPA+ care defineste o permanenta legatura cu lumea din jur.Fie ca navighezi liber,citesti,sau cauti cele mai noi jocuri sau aplicatii sau pur si simplu comunici cu prietenii prin video call Allview V1 Viper i4G iti va satisface nevoile asiguranduse de acum gratie noilor inovatii ca face parte din lista ta de prieteni apropiati.
Dar ce te faci atunci cand internetul nu mai functioneaza, wi-fi –ul nu gaseste nici o retea sau cand telefonul Allview V1 Viper i4G pur si simplu nu porneste?

Apelezi la profesionalisti !

Tehnicienii serviceului nostru pot executa o gama larga de reparatii pentru Allview V1 Viper i4G ce includ inlocuiri de display (lcd), touchscreen (geam, sticla, digitizer), modul wi-fi , antena wi-fi , antenta modul 3g si multe altele precum:

– inlocuire display Allview V1 Viper i4G
– inloucuire touchscreen Allview V1 Viper i4G
– schimbare touch screen Allview V1 Viper i4G
– resoftare/update soft sau aplicatii Allview V1 Viper i4G
– inlocuire sau lipire cititor sim sau cititor card sd Allview V1 Viper i4G
– inlocuire acumulator (baterie) Allview V1 Viper i4G
– curatare in baie ultrasunete a urmelor de umezeala Allview V1 Viper i4G
– inlocuire microfon Allview V1 Viper i4G
– schimbare ecran Allview V1 Viper i4G

Indiferent de problema avuta la Allview V1 Viper i4G, apeleaza la serviceul nostru si impreuna vom gasii o solutie.
Recomandarea noastra este rata de succes de 95% a tuturor lucrarilor dar si portofoliu de clienti multumiti care se afla intr-o cotinua dezvoltare.
Lista serviciilor prezentata mai sus, este una de natura orientativa, serviciile specificate de inlocuire, repare, lipire telefonul V1 Viper i4G, marca Allview fiind unele cu un caracter mult mai complex astfel: daca aveti un touchscreen spart, display-ul nu afiseaza sau afiseaza doar partial, impreuna cu pete, dungi, telefonul nu se aude sau nu porneste va asteptam la service-ul nostru pentru a beneficia de servicii calitative la preturi avantajoase.

Pentru comenzi de piese si accesorii pentru telefonul si telefoane puteti accesa pagina principala a website-ului nostru www.service-de-tableta.ro

4 thoughts on “Service Allview V1 Viper i4G

 1. Radu

  Am un Smart Allview Viper i4G de 8 GB, si de la inceput a avut niste hibe…(in sensul ca faceam fotografii si nu le pastra…imi aparea mesajul miniatura lipsa), am incercat sa resoftez aparatul, sparand ca o sa scap de problema. In urma roo-tului am sters accidental (din necunoastere) ceva fisiere. In acest moment, cand introduc acumulatorul si-l pornesc…se tot restarteaza cu sigla Telekom…se mai poate face ceva, in acest sens?…si daca da…care este procedura, si cam care ar fi costurile…Multumesc mult!
  Astept un raspuns de la dumneavoastra!

  Reply
  1. Echipa MinivaGSM Post author

   Buna ziua!

   Va asteptam cu telefonul in service pentru o constatare (este gratuita).Din ce inteleg de la dumneavoastra, este nevoie de o resoftare.Daca se reuseste, costul v-a fi undeva la 50 lei.Daca nu, costul v-a fi 0.

   Va multumim si va asteptam!
   O zi frumoasa!

   Reply
 2. Cosmin

  Am un allview v1 viper s4g si dintr-o data cand am bagat castile sa ascult pe casti se aude un pacanit si un fasait in casti dar numai pe muzica din tel si pe youtube.Pe radio fm nu face asa si i-am dat si resetare din fabrica si nu a curs nici un fel de lichid in mufa de casti.imi face asa decand l-am pus pe niste boxe serioux 2.1 si am mai pus si alte telefoane tot allview pe acel sistem si nu face asa care este solutia?eu nu indraznesc sa il duc la visual fun in garantie ca precis zic ca e vina mea si nu e din vina mea ca am bagat si un p6xeon pe sistemil respectiv si se aude bine .Astept raspunsul dvs.Repet telu e inca in garantie ca l-am luat anul trecut in august de la telekom

  Reply
  1. Echipa Service-de-Tableta.ro Post author

   Buna ziua!

   Va astaptam cu telefonul in service pentru o constatare.Va multumim!

   O zi frumoasa!

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>