Service Allview P5 Quad

Service Allview P5 Quad

Allview P5 Quad este urmatorul pas in lumea telefoanelor performante si accesibile.Procesorul Dual Core ofera o gestionare perfecta a energiei si puterea necesara oricarei aplicatii.Vine impreuna cu o experienta fluida si constanta a interfetei sistemului de operare dar si o imagine impresionanta a aplicatiilor tale preferate.Sistemul mobil de operare iti ofera nenumarate posibilitati de customizare: instaleaza teme noi, modifica animatiile si personalizaeaza fundalul cu Live Wallpapers.Ai acces la sute de mii de aplicatii prin intermediul magazinului Play.

Specialistii service-ului nostru va pot oferi servicii de reparatie a telefonului Allview P5 Quad precum:
inlocuire touchscreen, reparare, lipire, curatarea diferitelor piese componente sau a diferitelor zone din carcasa telefonului.

Astfel, dvs veti beneficia de servicii precum:

-inlocuire geam Allview P5 Quad
-inlocuire flex Allview P5 Quad
-inlocuire/lipire mufa de incarcare Allview P5 Quad
-inlocuire casca audio Allview P5 Quad
-inlocuire sau reparare senzor de proximitate Allview P5 Quad
-resoftarea Allview P5 Quad
-inlocuire sonerie Allview P5 Quad
-inlocuire acumulator Allview P5 Quad
-resoftare Allview P5 Quad

Indiferent de problema cu care va confruntati la telefon dvs. Allview P5 Quad, va asteptam la service-ul nostru pentru a beneficia de cele mai bune servicii si pentru a fi adaugat la portofoliul nostru de clienti multumiti.
Lista serviciilor prezentata mai sus, este una de natura orientativa, serviciile specificate de inlocuire, repare, lipire telefon P5 Quad fiind unele cu un caracter mult mai complex astfel:
daca aveti un touchscreen spart, display-ul nu afiseaza sau afiseaza doar partial, impreuna cu pete, dungi, telefon nu se aude sau nu porneste va asteptam la service-ul nostru pentru a beneficia de servicii calitative la preturi avantajoase.

Echipa noastra face importuri directe, astfel avem o gama larga de piese sau accesorii pentru telefon P5 Quad marca Allview, la preturi sub piata din Romania.Putem aduce la comanda orice piesa sau accesoriu pentru telefon sau telefonul tau, fara un avans lasat in prealabil.

Magazinul dvs. de piese Allview MinivaGSM.ro va sta la dispozitie pentru orice marca si model de telefon!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>